Life

Gabriela Cristea a trecut printr-un moment tulburător. Ce a pățit într-o benzinărie: ”Lacrimile îi erau în ochi”

Gabriela Cristea, clipe răscolitoare într-o stație de alimentare peco. A observat lacrimi în ochii unei angajate. Ce a povestit.
09.07.2023 | 14:32
Gabriela Cristea a trecut printrun moment tulburator Ce a patit intro benzinarie Lacrimile ii erau in ochi
Gabriela Cristea, clipe răscolitoare într-o stație de alimentare peco. A observat lacrimi în ochii unei angajate. Ce a povestit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta moderatoare a emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii a trecut printr-un moment tulburător. Ce a pățit într-o benzinărie. „Lacrimile îi erau în ochi”, este o parte din mărturia făcută de vedeta postului Antena Stars.

Gabriela Cristea, clipe răscolitoare într-o stație de alimentare peco. A observat lacrimi în ochii unei angajate. Ce a povestit

Gabriela Cristea a avut parte de câteva clipe răscolitoare într-o stație de alimentare peco din Capitală, în care merge foarte des. Prezentatoarea a observat lacrimi în ochii unei angajate de la care cumpără întotdeauna cafea.

ADVERTISEMENT

Soția lui Tavi Clonda nu a știut cum să reacționeaze, însă a subliniat că este recunoscătoare pentru experiență pentru că a încărcat-o cu foarte multă energie. În plus, vedeta este încântată că poate ajuta oamenii cu sfaturile și gândurile pe care le expune în online.

„Am intrat azi într-o benzinărie și m-am dus la doamna de la magazinul de cafea și am schimbat niște amabilități, așa cum o fac de fiecare dată când mă duc acolo. De fiecare dată schimb câteva cuvinte cu doamna care este foarte drăguță, trecută de prima tinerețe.

ADVERTISEMENT

Este o femeie extraordinară care părea să ascundă o suferință, dar până astăzi nu am știut despre ce este vorba. Parcă încerca să-și facă curaj și să-mi povestească despre viața ei și astăzi mi-a zis:

«Să știți că mă uit la videourile pe care le faceți pe Facebook și mă inspir foarte mult, pentru că mai am nevoie să fiu inspirată». Recunosc că imediat după orgoliul meu a fost exacerbat și după mi-am dat seama că femeia ascundea o suferință.

ADVERTISEMENT

Și așa sunt eu, îi ascult pe ceilalți și fără să-i spun nimic ea mi-a mărturisit: «E greu să trăiesc singură după 30 de ani și nici măcar nu am putut să-l iert», așa mi-a zis. N-am știut ce să-i răspund inițial.

Nu-mi dădeam seama dacă bărbatul s-a dus la cele sfinte sau dacă pur și simplu, după 30 de ani a hotărât să plece de acasă. Deodată, lacrimile ei îi erau în ochi, dar s-a abținut că era la serviciu”, a povestit Gabriela Cristea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, impresionată de doamna din benzinărie

Gabriela Cristea a rămas impresionată de doamna din benzinărie care i-a dat curaj să meargă mai departe pentru că i-a spus că urmărește cu mare drag videoclipurile pe care le postează și în care vorbește despre viața sa.

Mai mult decât atât, vedeta s-a încărcat cu energie descoperind că sunt persoane care au speranță în fiecare zi pentru că se agață de orice lucru în lumea asta. Acest aspect a bucurat-o pe brunetă, știind că reușește să aline din suferința celor care o urmăresc.

„Dacă reușesc măcar o dată în zi să alin suferința în sufletul cuiva, să aduc un strop de bucurie în sufletul cuiva, o să continui să fac lucrurile astea, pentru că mă umple și pe mine de fericire să vorbesc cu voi și să-mi spuneți că v-am ajutat sau că v-am inspirat”, a continuat Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT