Life

Gabriela Cristea, probleme mari în pragul verii. Ce a pățit vedeta: ”Plaja nu este pentru toată lumea”

Gabriela Cristea se confruntă cu o serie de probleme chiar în pragul verii. Vedeta le-a povestit fanilor săi totul, vizibil revoltată.
01.07.2023 | 14:42
Gabriela Cristea probleme mari in pragul verii Ce a patit vedeta Plaja nu este pentru toata lumea
Gabriela Cristea, probleme mari în pragul verii. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea se confruntă cu o situație nu tocmai plăcută. Vedeta le-a povestit totul urmăritorilor săi ce a putut să pățească și se pare că nu este singura. Ce a pățit aceasta în pragul verii și de ce este atât de deranjată?

Ce a pățit Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Este extrem de activă în mediul online, iar mai mereu își ține la curent fanii cu ce se întâmplă în viața ei. Așa a făcut și de această dată și iată că lucrurile nu sunt chiar atât de plăcute.

ADVERTISEMENT

Se pare că soția lui Tavi Clonda nu reușește să își găsească un costum de baie pe măsura ei. Este bine cunoscut faptul că aceasta are un bust atât de generos. Pe de altă parte, Gabriela Cristea nu înțelege de ce mai toate costumele de baie sunt făcute pentru forme perfecte.

A fost în mall, a căutat peste tot un costum de baie perfect pentru ea, însă se pare că nimic nu i se potrivește și cu greu a reușit să găsească ceva. Tocmai din acest motiv, vedeta a vrut să afle dacă mai sunt și alte persoane în situația ei.

ADVERTISEMENT

”Plaja nu este pentru toată lumea?”

”Costumul de baie este doar pentru fetele cu forme perfecte?!? Noi celelalte în ce ne îmbrăcăm la plajă? Sau poate nu avem dreptul să ne bucuram de mare și soare. M-am dus și am căutat pe la firmele astea care sunt în mall-uri și am descoperit că pentru doamne sau domnișoare, care au un număr mai generos la bust, lucrurile sunt foarte limitate și oferta este foarte mică.

Cu mare greutate mi-am găsit un costum de baie. (…) Nu prea înțeleg de ce fac costumele de baie doar pentru fetele care nu au sâni. Noi, astea cu gabarit un pic mai dezvoltat, nu mergem la plajă? Plaja nu este pentru toată lumea?”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Iată că într-un final, Gabriela Cristea a reușit să găsească și mărimea perfectă, astfel că a rezolvat problema. Să nu uităm că anterior, vedeta a decis să își facă puțină ordine și în șifonier.

Aceasta le povestea fanilor ei anterior că un astrolog i-a recomandat să renunțe la anumite culori. Tocmai din acest motiv, vedeta s-a conformat și a decis să scape de anumite obiecte vestimentare.

ADVERTISEMENT