Life

Gabriela Cristea, ponturi pentru femeile care se vopsesc acasă: ”Am învățat de la experți”

Gabriela Cristea, sfaturi prețioase pentru doamnele care își vopsesc părul în propria casă. Ce a dezvăluit prezentatoarea.
31.01.2024 | 13:45
Gabriela Cristea ponturi pentru femeile care se vopsesc acasa Am invatat de la experti
Gabriela Cristea, sfaturi prețioase pentru doamnele care își vopsesc părul în propria casă. Ce a dezvăluit prezentatoarea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, ponturi pentru femeile care se vopsesc acasă. Vedeta postului Antena Stars a mărturisit că a învățat de la experți numeroase trucuri. Care este motivul pentru care moderatoarea ajunge rar în saloanele de înfrumusețare.

Gabriela Cristea, sfaturi prețioase pentru doamnele care își vopsesc părul în propria casă. Ce a dezvăluit prezentatoarea

Gabriela Cristea are sfaturi prețioase pentru doamnele care își vopsesc părul în propria casă. Ce a dezvăluit prezentatoarea TV despre acest obicei la care recurge destul de des. În plus, bruneta se pensează singură.

ADVERTISEMENT

Atunci când trebuie să își vopsească rădăcinile soția lui Tavi Clonda preferă să le acopere fără a apela la specialiști. Moderatoarea emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii are toate ustensilele necesare, dar și vopsea profesională.

„Eu mă pensez acasă. O să îmi fac rădăcinile și mă gândeam să vă întreb și pe voi cum faceți. Pun 30 de grame. Am învățat de la experți pentru că aveam nevoie să îmi fac anumite lucruri acasă.

ADVERTISEMENT

La mine e o chestiune de necesitate pentru că nu am timp. Merg o dată la 3, poate chiar 4 vopsiri la coafor. Atunci când vine vorba doar de rădăcini, știu să îmi fac și singură rădăcinile acasă.

Am vopsea profesională acasă. Să vă faceți o rădăcină chiar nu e atât de complicat. Eu am învățat de-a lungul timpului că dacă nu vrei să fii în pană, atunci trebuie să ai toate ustensilele acasă.

ADVERTISEMENT

Prefer să mă fac acasă pentru că pot să îmi valorific timpul așa cum consider eu de cuviință. Pot să nu mai am timpii aceia morți de dus și venit de la coafor pentru că statul în trafic ne omoară pe toți.

În același timp, nici nu stau să își termine coafeza clientul pe care îl are în paralel cu mine ca să mă facă”, le-a mărturisit Gabriela Cristea femeilor care o urmăresc pe contul de Instagram, notează spectacola.ro.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, trucuri pentru vopsitul părului acasă

Gabriela Cristea are foarte multe trucuri pentru vopsitul părului acasă. Prezentatoarea le îndeamnă pe femei să folosească întotdeauna mănuși de protecție atunci când spală podoaba capilară după ce a fost adăugată vopseaua.

În felul acesta culoarea nu intră sub unghii și manichiura rămâne intactă. E foarte important să se urmeze toți pașii ca rezultatul să fie la fel ca în saloanele de înfrumusețare. Vedeta își face și manichiura singură de cele mai multe ori.

Ultima oară moderatoarea și-a făcut unghiile albe mat, precum varul de pe pereți. Gabriela Cristea apelează la oje profesionale pentru că are alergii la unele substanțe care se găsesc în multe dintre aceste produse.

ADVERTISEMENT