Life

Gabriela Cristea, șocată de scumpirile dintr-un parc de distracții. Cât a cheltuit în doar 12 minute

Gabriela Cristea s-a declarat șocată de scumpirile dintr-un parc de distracții. Prezentatoarei nu i-a venit să creadă cât a cheltuit în doar 12 minute.
25.07.2022 | 16:09
Gabriela Cristea socata de scumpirile dintrun parc de distractii Cat a cheltuit in doar 12 minute
Gabriela Cristea, luată prin surprindere de prețurile dintr-un parc de distracții. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a fost uimită de prețurile dintr-un parc de distracții. Prezentatoarea TV s-a declarat șocată de cât a cheltuit cu fetițele sale în doar 12 minute.

Gabriela Cristea, uimită. A cheluit 100 de lei, în doar 12 minute, într-un parc de distracții

Deși are un buget consistent față de mulți români, Gabriela Cristea nu poate trece cu vederea scumpirile din ultima perioadă. Vedetei nu i-a venit să creadă că în doar 12 minute a plătit 100 de lei pentru ca fiicel ei să se joace.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este de părere că acum, într-un parc de distracții, poți să cheltui chiar și 100 de euro, sumă pe care multe familii din țara noastră nu și-o permit într-un astfel de context.

”A fost un șoc pentru mine parcul de distracții, pentru că am stat acolo aproximativ 12 minute, în care am cheltuit 100 de lei. Mi se pare îngrozitor. Câți bani să cheltui la parcul de distracții?!

ADVERTISEMENT

Mie una mi se pare foarte scump. Să mergi cu copiii și să trebuiască să le satisfaci dorința de a merge într-un parc de distracții, probabil trebuie să lași minim 100 de euro și, hai să fim cinstiți, câți oameni își pot permite treaba asta?!” a spus Gabriela Cristea, la TV, scrie revista Viva!

Gabriela Cristea, atentă la cheltuielile cu fetițele sale

Gabriela Cristea a mărturisit în urmă cu ceva timp că are grijă să nu le ofere totul pe tavă copiilor ei. Sunt momente, însă, când mai cedează mofturilor celor mici, dar ea și Tavi Clonda sunt atenți să le învețe că nu se obține totul de-a gata.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea are două fetițe alături de Tavi Clonda. Cu acesta, prezentatoarea formează un cuplu de 7 ani și pare că se înțeleg foarte bine. Ambii s-au cunoscut pe platourile de filmare de la ”Te vreau lângă mine”.

Înainte de Tavi Clonda, Gabriela Cristea a fost căsătorită o bună perioadă cu Marcel Toader. Relația cu acesta a fost una toxică și au divorțat.

ADVERTISEMENT

Marcel Toader a fost violent cu prezentatoarea. După despărțire, el a încercat să-și refacă viața cu artista Maria Constantin, dar nici aceasta nu a rezistat. În 2019, omul de afaceri a murit în urma unui infarct.

ADVERTISEMENT