Sport
notix pixel id

Gabriela Szabo, reacție dură după finalul sezonului: “CSM București va ataca prin orice mijloace hotărârea Federației!”

18.05.2020 | 18:08
Gabriela Szabo, reacție dură după finalul sezonului:
Gabriela Szabo, reacție dură după finalul sezonului: "CSM București va ataca prin orice mijloace hotărârea Federației!" Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FRH a hotărât să nu acorde titlurile de campioni în acest sezon handbalistic. Astfel, calificarea în cupele europene se va face pe baza clasamentului actual înghețat, în care SCM Râmnicu Vâlcea a fost pe primul loc, la egalitate de puncte și un meci mai mult disputat față de CSM București. 

Gabriela Szabo, reacție dură după finalul sezonului: “CSM București va ataca prin orice mijloace hotărârea Federației!”

Decizia i-a nemulțumit profund pe cei de la CSM București, care stau acum la mâna Federației Europene de Handbal pentru un wild card pentru calificarea în următoarea ediție din Liga Campionilor EHF.

Gabriela Szabo, directorul general al clubului CSM București, este profund nemulțumită de decizia Federației Române de Handbal și nu înțelege de ce decizia a fost schimbată radical față de hotărârea de acum două săptămâni în care CSM-ului i s-a permis să joace restanța cu Slobozia. Totodată, Szabo afirmă că CSM București va ataca prin orice mijloace hotărârea:

ADVERTISEMENT

“Este de neînțeles cum unei echipe i se interzice dreptul de a-și apăra șansele și de a-și hotărî viitorul altfel decât pe teren”

“E greu de înțeles după ce criterii s-a ghidat Federația Română de Handbal astăzi, 18 mai 2020, când a decis să tragă cortina peste Liga Florilor și să decidă astfel ierarhia finală, o ierarhie finală care nu ține cont nici măcar de matematică…

Federația Română de Handbal, prin Consiliul de Administrație, a ignorat nu doar regulamentele competiției pe care o guvernează, ci și fair-play-ul ce ar trebui să caracterizeze activitatea sa ca for suprem al handbalului românesc.

ADVERTISEMENT

E adevărat, nimeni nu s-a mai confruntat până acum cu o situație ca cea pe care o traversăm cu toții de două luni și jumătate încoace, dar asta nu reprezintă o scuză pentru greșelile pe care federația le face.

Este de neînțeles cum unei echipe i se interzice dreptul de a-și apăra șansele și de a-și hotărî viitorul altfel decât pe teren. Este revoltător modul în care o decizie luată acum două săptămâni, de același CA al FR de Handbal, a fost îngropată și înlocuită cu alta. Este trist că Federația Română de Handbal a cedat presiunii la care a fost supusă în ultimele două săptămâni de un club ale cărui revendicări absurde au fost suspect de puternic mediatizate.

ADVERTISEMENT

“Clubul Sportiv Municipal București își rezervă dreptul de a ataca prin orice mijloace hotărârea FR de Handbal”

Prin hotărârea luată astăzi, 18 mai 2020, Federația Română de Handbal a arătat că nu îi pasă de munca unor jucătoare, de eforturile unui club reprezentativ nu doar pentru handbalul românesc, ci pentru întreg sportul românesc, a arătat că nu îi pasă de handbal.

Clubul Sportiv Municipal București își rezervă dreptul de a ataca prin orice mijloace hotărârea FR de Handbal prin care a fost stabilită ierarhia sezonului 2019-2020 în Liga Florilor”, a fost mesajul Gabrielei Szabo.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik