Sport

Gafă a LPF la tragerea țintarului din Superliga! Universitatea Craiova, confundată cu U Cluj. Oltenii au luat foc

Tragerea la sorți din Superliga nu a fost lipsită de incidente. Reprezentantul LPF a confuntat Universitatea Craiova cu U Cluj, spre nemulțumirea oltenilor. Fanii din Bănie cer refacerea tragerii la sorți.
01.07.2022 | 17:08
Gafa a LPF la tragerea tintarului din Superliga Universitatea Craiova confundata cu U Cluj Oltenii au luat foc
Ilie Dumitrescu extrage din urnă "Universitatea Craiova".
ADVERTISEMENT

Superliga a fost lansată vineri, la hotelul Marriott din Capitală. Competiția va începe peste fix două săptămâni, iar la luxosul resort a fost organizată tragerea la sorți a țintarului. De la eveniment nu au lipsit incidentele.

Gafă a LPF la tragerea țintarului din Superliga: “Numărul 15 va avea Universitatea Cluj pe schema de împerechere”

Reprezentantul LPF, Mircea Călin, a încurcat Universitatea Craiova cu U Cluj. Ilie Dumitrescu a scos din urne biletul cu “Universitatea Craiova”, iar Bogdan Stelea a scos numărul “15”, aferent echipei patronate de Mihai Rotaru pe țintar.

ADVERTISEMENT

După câteva secunde mai târziu, reprezentantul LPF a spus: “Numărul 15 va avea Universitatea Cluj pe schema de împerechere”. Apoi, a stârnit o confuzie și mai mare: “O să fie nevoie să facem încă o dată urna, să o mai extragem o dată, fără numărul 15 în ea”.

VEZI VIDEO: 

Urna a fost refăcută, cu alte numere, iar Universitatea Craiova a primit numărul 3. Iar în prima etapă, va primi vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Însă, oltenii nu au trecut ușor peste această eroare.

ADVERTISEMENT

Fanii Universității Craiova au luat foc: “Dacă momentul este intenționat o să ne dăm seama doar dacă o să fie refăcută sau nu tragerea”

Fanii Universității Craiova solicită chiar refacerea tragerii la sorți, așa cum s-a întâmplat în primăvară, când a fost greșită tragerea la sorți pentru optimile UEFA Champions League și a fost nevoie să se repete:

“Moment absolut halucinant la tragerea la sorți a țintarului Ligii 1. Reprezentantul LPF confundă Universitatea Craiova cu Universitatea Cluj și anulează nr. 15 pe care îl primisem pentru că în mintea lui suntem pereche cu Hermannstadt și jucăm pe același stadion cu ei.

ADVERTISEMENT

Nimeni din sală nu reacționează și ni se trage alt număr după care se merge înainte cu tragere viciată. Dacă momentul este intenționat o să ne dăm seama doar dacă o să fie refăcută sau nu tragerea. Incredibilă lipsa de profesionalism și, până la urmă, de calitate a LPF care încă nu are curajul sî își recunoască greșeala flagrantă”.

Universitatea Craiova debutează acasă cu Sepsi

Paradoxal, Universitatea Craiova ar putea fi avantajată de noua tragere la sorți. Chiar dacă are un adversar mai dificil, pe Sepsi Sf. Gheorghe, oltenii joacă acasă, în timp ce, dacă numărul 15 era păstrat, oltenii ar fi început în deplasare.

ADVERTISEMENT

Prima parte a campionatului va fi una aglomerată pentru reprezentantele României în cupele europene, în condițiile în care vor avea meciuri din trei în trei zile, astfel că fiecare deplasare evitată este un plus.

  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în ediția trecută de campionat
  • 105 este numărul ediției de primă ligă, care va lua startul pe 15 iulie

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 2,00 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT