Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gafă colosală a arbitrilor români în Europa League: “O fi careul strâmb?”

O brigadă de arbitri români a făcut o gafă imensă în Europa League. La una dintre fazele judecate cu VAR la Aris - Rangers, linia pare să fie oblică.
06.10.2023 | 13:38
Gafa colosala a arbitrilor romani in Europa League O fi careul stramb
Gafă imensă comisă de arbitri români la un meci din Europa League. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În etapa a doua a grupelor Europa League, Aris Limassol s-a duelat cu Rangers, fosta echipă a lui Ianis Hagi. Meciul a fost marcat de gafele comisiei de arbitraj.

Românii au făcut praf meciul Aris – Rangers

În minutul 68, la scorul de 2-0, Rangers marca prin Sima. Golul a fost analizat de românii din cabina VAR, Cătălin Popa și Ovidiu Hațegan. Reuşita a fost validată, faza a făcut înconjurul lumii dintr-un alt motiv.

ADVERTISEMENT

Haţegan şi Popa  au tras linia VAR într-un mod incredibil, fiind vizibil strâmbă prin comparația cu linia careului, care se vede în poză. Cristi Coste a prezentat subiectul în direct la FANATIK SUPERLIGA, remarcând diferenţele între linia careului şi linia VAR:

Aseară a fost un meci, Aris Limassol – Rangers, brigadă românească, Feșnic, cu Hațegan și Cătălin Popa la VAR.

ADVERTISEMENT

Gol pentru cei de la Rangers, dacă vedeți, vă cruciți, cum a fost trasă linia de offside. O linie trasă halucinant de cei de la cabina VAR”, a spus Cristi Coste, moderatorul ediției de azi a FANATIK SUPERLIGA.

Imediat, Adrian Porumboiu a analizat faza, spunând că a primit această replică după ce l-a lăudat pe Cătălin Popa.

ADVERTISEMENT

Asta mi se pare, da da… Asta ca o replică, că l-am lăudat pe Popa. Dacă tăceam în legătură cu Popa era mai bine. Să nu faci ce zice Popa”, spune și Adrian Porumboiu.

Ceva mai târziu, Alin Buzărin a revenit la subiect, spunând că această fază nu trebuia să ajungă oricum la VAR, deoarece arbitrul asistent era bine poziționat.

ADVERTISEMENT

Noi avem toată brigada. Băieții ăștia doi sunt la VAR, Hațegan și Popa, Feșnic e la centru cu încă doi, să vedem cine e acolo, compatriotul nostru.

Vedem delegarea, este linie 2. La faza asta ajungi va VAR? Ăla are trei metri, ar trebui să vezi tot. Se vede clar. Ești în cupele europene, pe asta nu o vezi la…”, a spus Alin Buzărin.

Robert Niță a intervenit ironic, spunând că centralii români sunt slab: ”Păi și ce, în Cupele Europene lasă pașaportul de român acasă?”, a fost reacția lui Robert Popa.

În final, Alin Buzărin a făcut haz de necaz de această fază, spunând că nu linia de la VAR e strâmbă, ci cea a careului trasată de gazde.

Au tras ăia strâmb careul. Linia e dreaptă, e stâmb careul”, a spus, amuzat, Alin Buzărin. ”E urâtă rău de tot, să ai faza asta, să fii la cinci metri de ea, de ce mai tragi linie?”, a completat acesta.

În final, Aris Limassol s-a impus cu 2-1 în acest meci. Toate echipele din grupa din care mai fac parte Sparta Praga și Betis au trei puncte în grupa C.

FANATIK SUPERLIGA este live în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe FANATIK.RO. Reluarea emisiunii poate fi urmărită la calitate ireproșabilă pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Gafă colosală a arbitrilor români în Europa League: “O fi careul strâmb?”

ADVERTISEMENT