Sport

Gafă de curtea școlii în Rapid – UTA! După marcarea golului în secunda 57, suporterii au pornit nebunia în tribune. Video

Rapid a primit vizita lui UTA Arad, în etapa cu numărul 28 a SuperLigii. Giuleștenii au deschis scorul în secunda 57 a meciului.
28.02.2024 | 21:22
Gafa de curtea scolii in Rapid  UTA Dupa marcarea golului in secunda 57 suporterii au pornit nebunia in tribune Video
Rrahmani a deschis scorul în meciul Rapid - UTA Arad. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Înfruntarea dintre Rapid și UTA Arad, din etapa cu numărul 28 a SuperLigii, este oportunitatea giuleștenilor pentru a urca pe poziția secundă în clasament, după egalul lui CFR Cluj pe terenul Oțelului, scor 2-2.

Gafă de curtea școlii în Rapid – UTA! Giuleștenii au marcat în secunda 57

În primul minut de joc, UTA Arad a comis o gafă imensă în apărare. Alexandru Benga a trimis o pasă neatentă, iar mingea a ajuns la Albion Rrahmani. Acesta a fost altruist și a pasat pentru Florent Hasani.

ADVERTISEMENT

Jucătorul din Kosovo a șutat, dar Benga a salvat de pe linia porții. Balonul a sărit în cele din urmă la Rrahmani, iar atacantul Rapidului a marcat cu un șut în forță în poarta apărată de Florin Iacob.

Vezi aici reușita giuleștenilor

Halterofila Loredana Toma a dat lovitura de start la această partida, aceasta fiind triplă medaliată cu aur, bronz și argint la Campionatele Europene de la Paris.

ADVERTISEMENT

Alexandru Albu și Andrei Borza, scoși din lotul Rapidului pentru meciul cu UTA!

După înfrângerea suferită de Rapid pe terenul lui Poli Iași, scor 3-1, Alexandru Albu și Andrei Borza au fost surprinși petrecând într-un club.

După ce imaginile au apărut în presă, conducerea clubului giuleștean a decis excluderea celor doi jucători din lot, pe o perioadă nedeterminată. Alexandru Albu și Andrei Borza nu au făcut parte din lotul Rapidului pentru meciul cu UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi l-a înlocuit pe Borza pentru regula Under-21 cu Robert Bădescu, cel care a și reușit primul gol în SuperLiga, în minutul 13 al partidei cu UTA. Pe postul lui Albu a fost introdus Răzvan Oaidă.

Echipele de start la Rapid – UTA Arad

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Bădescu – Oaidă, Djokovic – Krasniqi, Hasani, Petrila – Rrahmani
Rezerve: Drăghia – I. Cristea, Grigore, Hromada, Cîrjan, Bamgboye, Papeau, Burmaz, El Sawy
Antrenor: Cristiano Bergodi

ADVERTISEMENT

UTA Arad: Fl. Iacob – Căpușă, Stolnik, Benga, D. Rodriguez – M. Freitas, Cr. Mihai, Fabry – Micovschi, Luckassen, Omondi
Rezerve: Kucher – Iarasciuc, Trif, A. Lopez, J. Pedro, A. David, R. Stanciu, V. Morar, Al. Tudorie
Antrenor: Mircea Rednic

ADVERTISEMENT