Sport

Rapid – UTA 4-1, în etapa a 28-a din SuperLiga. Elevii lui Bergodi urcă pe poziția secundă. Cum arată clasamentul

Rapid a câștigat cu UTA Arad, scor 4-1, în etapa a 28-a din SuperLiga. Robert Bădescu a marcat la debutul în tricoul vișiniu.
28.02.2024 | 20:59
Rapid  UTA 41 in etapa a 28a din SuperLiga  Elevii lui Bergodi urca pe pozitia secunda Cum arata clasamentul
Rapid – UTA Arad, în etapa a 28-a din SuperLiga. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
28-02-2024
21:12

Clasamentul după Rapid - UTA 4-1

În acest moment, giuleștenii urcă pe poziția a doua în clasament, fiind la 7 puncte de liderul FCSB. Formația roș-alabstră are un meci mai puțin disputat.

De cealaltă parte, UTA nu reușește să urce pe locurile de play-off. Arădenii se află la un punct în spatele lui U Cluj, ocupanta locului 6.

RAPID UTA ARAD

28-02-2024
21:04

Video. Rapid - UTA 4-1

Rapid a deschis scorul în secunda 57 în partida cu UTA Arad, în etapa 28 a SuperLigii. În minutul 13 al partidei de pe Giulești, Rapid a reușit să își dubleze avantajul pe tabela de marcaj, după ce debutantul Robert Bădescu a marcat primul său gol în tricoul vișiniu.

Înainte de pauză, Micovschi reduce din diferență, dar nu s-a bucurat, deoarece este un jucător împrumutat de Rapid la Arad. 

În minutul 82, Rrahmani a făcut ”dubla”, iar, în minutele de prelungire ale meciului, Burmaz a înscris spectaculos după o lovitură liberă de la desitanță.

Vezi aici cele mai importante faze ale înfruntării

28-02-2024
17:29

FINAL. Rapid - UTA Arad 4-1

Fluier final în Giulești!

Min. 90+6: GOOOL RAPID!!! Burmaz înscrie spectaculos după o lovitură liberă executată perfect.

Min. 82: GOOOL RAPID!!! Rrahmani reușește ”dubla” după un șut din interiorul careului.

Min. 79: Borisav Burmaz șutează din afara careului, dar ratează ținta.

Min. 52: UTA Arad are o nouă ocazie uriașă, de data asta prin Stolnik.

Min. 51: Ratare mare pentru arădeni! Luckassen reia cu capul, dar mingea se duce pe lângă poarta lui Aioani.

Min. 44: GOOOL UTA!!! Micovschi reduce din diferență, dar nu se bucură, deoarece este un jucător împrumutat de Rapid la Arad.

Min. 38: Ratare imensă pentru UTA Arad! Fabry trimite pe lângă poartă, după un șut din interiorul careului.

Min. 33: Partida a fost reluată!

Min. 27: Meciul este întrerupt pentru că unui suporter i s-a făcut rău în tribune. Ambulanța a interevenit de urgență.

Min. 13: GOOOL RAPID!!! Puștiul Robert Bădescu, înlocuitorul lui Borza, a marcat la debutul în SuperLiga

Min. 1: GOOOL RAPID!!! Albion Rrahmani deschide scorul după o greșeală imensă în apărarea arădenilor.

Partida a început!

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Bădescu – Oaidă, Djokovic – Krasniqi, Hasani, Petrila – Rrahmani. Rezerve: Drăghia – I. Cristea, Grigore, Hromada, Cîrjan, Bamgboye, Papeau, Burmaz, El Sawy. Antrenor: Cristiano Bergodi. 

  • Andrei Borza și Alexandru Albu au fost excluși din lot pentru că au mers în club după înfrângerea Rapidului cu Poli Iași, scor 1-3. Cristiano Bergodi l-a înlocuit pe Borza pentru regula U21 cu Robert Bădescu

UTA Arad: Fl. Iacob – Căpușă, Stolnik, Benga, D. Rodriguez – M. Freitas, Cr. Mihai, Fabry – Micovschi, Luckassen, Omondi. Rezerve: Kucher – Iarasciuc, Trif, A. Lopez, J. Pedro, A. David, R. Stanciu, V. Morar, Al. Tudorie. Antrenor: Mircea Rednic. 

Meciul Rapid – UTA are loc miecuri, 28 februarie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 28-a din SuperLiga. Rapid vine după neașteptatul eșec de la Iași, iar adversarul din acest meci este unul în mare formă, fără eșec de șase etape și ajuns la egalitate de puncte cu FC Hermannstadt în lupta pentru ultimul loc de play-off.

Rapid – UTA, live video online de la ora 21:00, în etapa 28 din SuperLiga

Întâlnirea Rapid – UTA se dispută miercuri, 28 februarie, de la ora 21:00, pe stadionul Superbet Arena din cartierul Giulești, în etapa a 28-a din SuperLiga. La Iași numeroșii suporteri rapidiști prezenți au fost atât de iritați la final încât mai aveau puțin și îi fugăreau pe jucători. Cu toate acestea fanii nu vor lipsi din tribune la meciul cu UTA.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, supărarea a trecut și vom avea încă un meci al Rapidului pe teren propriu cu casa închisă. Un nou sold-out, giuleștenii fiind pe locul 1 la numărul de suporteri la partidele de acasă din acest sezon. Evident, nu se mai acceptă încă un pas fals, împăcarea fiind posibilă doar cu ajutorul unei victorii.

Cine transmite la TV partida Rapid – UTA

Partida Rapid – UTA se joacă miercuri, 28 februarie, de la ora 21:00, pe stadionul Superbet Arena din cartierul Giulești, în etapa a 28-a din SuperLiga și va fi transmisă pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București, după o dimineață cețoasă spre prânz soarele și-a intrat în drepturi și nu va mai pleca până va apune. Nu există nici un pericol de a ploua pe parcursul acestei zile. Temperatura maximă va ajunge la 14 grade, după care va scădea până la 8 grade la ora startului partidei care va fi condusă de piteșteanul Cătălin Popa.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Rapid – UTA

Ambii antrenori au absenți la acest meci. La Rapid, dincolo de acccidentații Onea, Emmers și Kait au apărut după meciul de la Iași suspendații pe termen nelimitat de către club Andrei Borza și Alexandru Albu,urmare a actului de indisciplină comis sâmbătă noapte, când au părăsit hotelul unde era cazată în Iași echipa și au plecat să petreacă în club.

ADVERTISEMENT

La UTA avem patru jucători absenți. Albert Stahl este accidentat, Ibrahima Conte este suspendat iar tinerii Rareș Pop și Cătălin Vulturar nu au fost incluși în lot ca urmare a faptului că sunt jucătorii Rapidului, primul urmând a se prezenta în Giulești din vară, al doilea fiind împrumutat până în vară la Arad. Și mai există un al treilea jucător împrumutat până în vară, atacantul Claudiu Micovschi și el urmând a reveni la Rapid.

Cote la pariuri la jocul Rapid – UTA

Nu e de mirare faptul că din partea caselor de pariuri cota echipei favorite, respectiv Rapid, este destul de mică, adică 1,55. O vctorie a arădenilor ar fi o mare gură de oxigen pentru play-off și e cotată cu 6,00. Șansă dublă X2 are cotă de 2,30 iar un gol marcat de echipa lui Mircea Rednic ajunge la 1,75.

ADVERTISEMENT

Sunt puține meciuri la București din 2002 până astăzi, ca urmare a faptului că ambele cluburi au cunoscut momente de prăbușire economică soldate cu retrogradări în ligile inferioare și a durat destul de mult până ce s-au pus bazele revenirii în primul eșalon. Avem doar cinci meciuri la București, Rapid câștigând patru iar în 2008 am consemnat singurul succes arădean, cu scorul de 3-2.

 

ADVERTISEMENT