Sport

Gafă inexplicabilă a lui Nicușor Bancu cu FC Voluntari! Căpitanul Universității Craiova s-a făcut de râs chiar în fața propriilor suporteri. Video

Nicușor Bancu a gafat incredibil în startul reprizei secunde cu FC Voluntari. Căpitanul Universității Craiova s-a făcut de râs chiar în fața propriilor suporteri.
26.02.2024 | 21:38
Gafa inexplicabila a lui Nicusor Bancu cu FC Voluntari Capitanul Universitatii Craiova sa facut de ras chiar in fata propriilor suporteri Video
Nicușor Bancu a gafat incredibil în meciul cu FC Voluntari! Foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu a făcut o partidă extrem de modestă contra celor de la FC Voluntari în ultimul meci al rundei cu numărul 27 din SuperLiga. Seara de coșmar a căpitanului de la Universitatea Craiova a culminat cu o eroare personală care a dus la penalty-ul din care echipa lui Nicolae Dică a restabilit egalitatea.

Gafă inexplicabilă a lui Nicușor Bancu cu FC Voluntari! Căpitanul Universității Craiova s-a făcut de râs chiar în fața propriilor suporteri

Prima greșeală a lui Nicușor Bancu a avut loc în minutul 24. Fundașul stânga al Universității Craiova l-a bruscat dur pe Nicolae Carnat la marginea careului și a primit cartonașul galben. Ilfovenii au trimis însă doar în zid dintr-o poziție ideală.

ADVERTISEMENT

A doua greșeală a lui Nicușor Bancu a fost taxată de echipa lui Nicolae Dică. În minutul 52 al meciului, internaționalul român a încercat să-i așeze mingea în brațe lui Laurențiu Popescu, portarul oltenilor, cu o lovitură de cap.

Doar că execuția fundașului a fost foarte moale. Andrei Dumiter a fost pe fază și a fost aproape să recupereze, fiind faultat de Laurențiu Popescu în careu. „Centralul” Adrian Cojocaru nu a stat pe gânduri și a dictat atât lovitură de la 11 metri, cât și cartonaș galben pentru Laurențiu Popescu. Robert Popescu a înscris cu emoții de la punctul cu var. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT
  • 6130 de oameni au asistat la meciul dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari

Jucătorii Universității Craiova, fluierați de propriii suporteri la meciul cu FC Voluntari

Ocaziile mari au continuat la poarta Universității Craiova. Adam Nemec, intrat în repriza secundă, l-a lăsat singur cu portarul pe Andrei Dumiter după un artificiu tehnic de excepție al atacantului slovac.

În primă fază, Andrei Dumiter a șutat în blocaj, însă mingea i-a revenit. Fostul atacant de la FCSB a înălțat mingea peste Laurențiu Popescu, însă unul dintre fundașii oltenilor a fost la post și a degajat mingea din apropierea propriei porți.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Ivaylo Petev au fost fluierați pe parcursul jocului cu FC Voluntari de către suporteri. Susținătorii „alb-albaștrilor” i-au taxat pe fotbaliști pentru prestația modestă de pe „Ion Oblemenco”. 6130 de oameni au asistat la meciul dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari.

Nea Gică, liderul de galerie al celor de la FC Voluntari, a fost prezent la Craiova. Nicușor Bancu a ajuns la 9 cartonașe galbene încasate în acest sezon. Fundașul lateral al Craiovei va absenta runda viitoare, când Universitatea joacă în deplasare cu Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova tremură pentru calificarea în play-off. Oltenii lui Ivaylo Petev au ocupat locul 5 înainte de startul meciului cu FC Voluntari, cu 39 de puncte în 26 de partide. UTA Arad, locul 7, primul care nu asigură prezența în play-off, are 37 de puncte.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,35 este cota pentru „2 solist” la meciul Petrolul Ploiești - Universitatea Craiova