Sport

Scenografie spectaculoasă pentru nea Gică, liderul de galerie de la FC Voluntari și „ultrasul” care n-are frică de rivalii de la FCSB sau Rapid! Foto

Fanii lui FC Voluntari au realizat o scenografie spectaculoasă pentru liderul de galerie nea Gică la duelul cu Hermannstadt.
05.02.2024 | 18:09
Scenografie spectaculoasa pentru nea Gica liderul de galerie de la FC Voluntari si ultrasul care nare frica de rivalii de la FCSB sau Rapid Foto
Scenografie spectaculoasă pentru nea Gică
ADVERTISEMENT

FC Voluntari caută prima victorie în campionat după 4 meciuri consecutive fără succes. Ilfovenii o înfruntă pe Hermannstadt luni seară, în penultimul meci al rundei cu numărul 24 din SuperLiga. Suporterii ilfovenilor au afișat o scenografie impresionantă care îl are în plan pe liderul de galerie, nea Gică.

Scenografie spectaculoasă pentru nea Gică, liderul de galerie de la FC Voluntari și „ultrasul” care n-are frică de rivalii de la FCSB sau Rapid!

Totodată, duelul celor de la FC Voluntari cu Hermannstadt reprezintă debutul lui Nicolae Dică pe banca ilfovenilor. Fosta echipă antrenată de Ilie Poenaru și Marin Dună a coborât până pe locul 14 în clasament, cu doar 25 de puncte în 23 de partide.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate de oră de pe Stadionul „Anghel Iordănescu” nu a fost foarte ofertantă. Atât FC Voluntari, cât și Hermannstadt s-au întrecut în greșeli. În cele din urmă, sibienii au deblocat tabela în minutul 30 prin Daniel Paraschiv.

Altul a fost punctul de interes în startul primei reprize de la Voluntari. Fanii gazdelor au realizat o scenografie spectaculoasă dedicată lui nea Gică. Nimeni altul decât celebrul lider de galerie al celor de la FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 72 de ani, nea Gică este autorul imnului ”Viața mea o împart alături de Voluntari”, care s-a răspândit rapid în lumea fotbalului din România. Pe bannerul uriaș afișat la tribuna a doua apare o fotografie cu nea Gică, ținând în mână o portavoce.

Scenografia cu chipul lui nea Gică, liderul galeriei lui FC Voluntari
Scenografia cu chipul lui nea Gică, liderul galeriei lui FC Voluntari // Foto: SportPictures

Nea Gică a fost suporter al Rapidului

Cântecul lui nea Gică pentru FC Voluntari a devenit faimos și a fost cântat chiar și de rivali. Suporterii Rapidului au cântat imnul la înfrângerea cu FC Voluntari de la finalul anului trecut, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

Nea Gică a povestit că a creat imnul din pasiunea pentru FC Voluntari. Până în 2010, nea Gică a fost suporterul Rapidului, însă liderul de galerie și-a schimbat preferințele după ce actuala echipă de suflet a luat naștere.

”Toți copiii cu care mă întâlnesc cântă. Am zis să facem un cântec. Eu sunt foarte atașat de orașul nostru și sunt foarte mulțumit de cum merg lucrurile. Este cel mai frumos oraș pentru mine.

ADVERTISEMENT

Am fost și la Sibiu, mai ales că sunt rapidiști de ai mei. Rada, Coman… Eu până în 2010 când s-a înființat FC Voluntari mergeam la meciuri la Rapid. Nu cred că vă imaginați ce se întâmpla acolo. El se încuraja singur, dădea mingea pe lângă adversar și fugea pe pista de atletism dacă apuca, că așa era Giuleștiul.

Nu știu dacă cineva a fost atent. Eu cântam și nu se auzea, că eram în spatele porții lui Rapid. După, cei de la jandarmerie mi-au zis, ”Nea Gică, ia uite ce cântă băieții!”. Și mi-au zis că e pentru Nea Gică, foarte frumos din partea lor”, declara nea Gică la TV Digi Sport, la finalul anului trecut.

ADVERTISEMENT