Sport

„Gâlcă i-a trimis lui Rotaru contractul” Detalii de ultimă oră despre venirea antrenorului la Universitatea Craiova

Costel Gâlcă e din ce în ce mai aproape să o preia pe Universitatea Craiova. Mingea e acum în terenul lui Mihai Rotaru.
16.04.2024 | 21:20
Galca ia trimis lui Rotaru contractul Detalii de ultima ora despre venirea antrenorului la Universitatea Craiova
Costel Gâlcă e liber de contract de la finalul lui noiembrie 2023. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă a apărut pe lista Universității Craiova încă dinainte că Ivaylo Petev să fie demis. Gică Craioveanu a fost primul care a dezvăluit că este antrenorul dorit de Mihai Rotaru. Au apărut însă noi informații în acest sens.

Costel Gâlcă, aproape să devină noul antrenor al Universității Craiova: „I-a retrmis lui Mihai Rotaru contractul la semnat”

Costel Gâlcă are șanse mari să devină noul antrenor al Universității Craiova: „Vreți să vă dau informații în legătură cu Gâlcă? Gâlcă i-a retrimis lui Mihai Rotaru contractul la semnat. Nu știu dacă a semnat, probabil a retrimis cu ceva condiții. Mingea este acum la Mihai Rotaru”, a declarat moderatorul Radu Naum.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea a dezvăluit și el că a vorbit cu Gâlcă: „Costel știe să facă un contract. Am vorbit zilele trecute cu el, își dorește. ‘Băi, vreau! Este o echipă pe care aș vrea să o antrenez. Pentru că am suporterii în spate, mi-ar plăcea’.

„Contractul este și pentru el și pentru staff-ul lui, nu face rabat. Va fi un contract pe lungă durată, altfel nu se va duce. Cred că Mihai Rotaru va accepta”, a declarat fostul mare portar la Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă, a vorbit despre preluarea Universității Craiova: „Deocamdată aștept”

Costel Gâlcă a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre această variantă: „Deocamdată nimic, aștept. Am văzut că a spus Gică Craioveanu ceva, să vedem zilele următoare. Nu m-au sunat încă. Sunt dispus să mă întorc în fotbalul românesc, dar nu în orice condiții. Să ajungem la un acord comun.

Cred că antrenorul trebuie să fie antrenor, să ia decizii și în interesul clubului, dar trebuie să fie liderul din vestiar. Craiova are niște condiții, este o echipă care își propune să se bată la titlu și să câștige titlu. Orice antrenor care vine la Craiova știe de ce vine”, a spus fostul mare internațional român.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a oferit ultimele detalii despre venirea lui Gâlcă în Bănie: Detalii despre situaţia de la Universitatea Craiova. Rotaru n-a pus pe nimeni, nu s-a înţeles cu niciun Gâlcă.

Este o variantă Costel Gâlcă, dar deocamdată nu s-au înţeles. O să vedem dacă va fi Costel Gâlcă, dar până în acest moment Rotaru nu a vorbit cu Gâlcă sau nu e nimic oficial”. 

ADVERTISEMENT

Vrea transferuri la Universitatea Craiova: „Pe anumite posturi ar fi bineveniți anumiți jucători”

Costel Gâlcă a analizat lotul Universității Craiova și consideră că „leii” au nevoie de transferuri: „Deocamdată, din România, e interes doar de la Universitatea Craiova. Sunt multe schimbări, dar pentru că nu am fost acolo, nu știu ce s-a întâmplat. Antrenorul care a fost acolo este unul foarte bun. 

Cu siguranță că pe anumite posturi ar fi bineveniți anumiți jucători. Vom vedea. Dacă ajung să vorbesc, o să știți după aceea. În țările arabe am câștigat cel mai bine, desigur. Mult mai bine decât în La Liga”, a mai spus fostul antrenor al FCSB la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Tags:
1,37 este cota Betano pentru pronosticul „șansă dublă: 12” la Sepsi - Universitatea Craiova