Sport

Galeria Farului, show la antrenament înainte de meciul cu Helsinki din Conference League

Peluza Marină le-a făcut o surpriză jucătorilor de la Farul. Cum au fost întâmpinați la ultimul antrenament înainte de meciul cu HJK Helsinki.
24.08.2023 | 00:40
Galeria Farului show la antrenament inainte de meciul cu Helsinki din Conference League
150 de suporteri au fost prezenți la ultimul antrenament al campioanei înainte de meciul din Conference League. Sursă foto: Instagram @Peluza Marină
ADVERTISEMENT

Galeria Farului s-a mobilizat exemplar înainte de manșa tur a play-off-ului UEFA Europa Conference League, care se va juca la Ovidiu împotriva finlandezilor de la HJK Helsinki.

Galeria Farului, spectacol la antrenament înainte de meciul cu Helsinki

În jur de 150 de suporteri fariști și-au făcut apariția la antrenamentul jucătorilor lui Gică Hagi. Peluza Marină a aprins torțe și a venit cu un banner cu un mesaj clar: „Dați totul pe gazon!”, „Ne dorim această victorie!”, au mai scandat ultrașii.

ADVERTISEMENT

Toate biletele pentru meciul cu HJK Helsinki au fost epuizate, iar suporterii campioanei României promit să pună o presiune uriașă pe jucătorii finlandezi și să îi poarte pe „marinari” spre victorie la partida din Conference League.

Micuța arenă din Ovidiu are o capacitate de doar 4.500 de locuri, iar dacă Farul se va califica în grupele Conference League, cel mai probabil va juca pe stadionul Ghencea.

ADVERTISEMENT

Farul, mobilizare maximă înainte de partida cu Helsinki: „Un meci foarte important pentru istoria noastră”

Gică Hagi consideră că o calificare în grupele Conference League ar fi o mare performanță„Un meci foarte important pentru noi, pentru istoria noastră. Putem crea un lucru extraordinar. E un adversar care are o experienţă mult mai mare decât noi, a fost în Europa League”.

Antrenorul „marinarilor” e conștient că Farul trebuie să arate diferit față de meciul cu Rapid: „Noi va trebui să facem un joc ofensiv foarte bun. Trebuie să ridicăm nivelul pentru că este unul european. Sperăm să marcăm şi să jucăm. Avem încredere şi sperăm să iasă cum vrem noi”.

ADVERTISEMENT

„Regele” îl va arunca în luptă și pe ultimul transfer: „Acolo ne aşteaptă un teren sintetic, e un detaliu de care ţinem cont. Louis Munteanu e cu noi, a făcut antrenamente. Vom vedea dacă vom începe cu el sau nu, dar cu siguranţă va fi pe teren. Ar însemna să creem istoria, ar fi un lucru extraordinar”.

Tudor Băluță crede cu tărie în calificare: „Suntem aproape”

Tudor Băluță crede că Farul are puterea să îi elimine pe HJK Helsinki: „Suntem aproape de grupe, am jucat destul de multe meciuri în calificările astea. Avem o şansă importantă.

ADVERTISEMENT

Meciurile de acasă sunt foarte importante. Ştim foarte bine cât de bine am jucat acasă sezonul trecut şi anul acesta. Adversarul e bun, pe oricine am fi putut întâlni până acum”.

Însă mijlocașul nu îi subestimează deloc pe nordici: „Nimeni nu a putut să ajungă în faţa asta întâmplător. E o echipă bună, cu calitate. Eu sunt bine cu moralul, cred că toată lumea este bine. Avem o şansă frumoasă şi bună de a trece peste rezultatul negativ din campionat. Nu trebuie să ne gândim la asta, trebuie să fim toţi motivaţi”.

ADVERTISEMENT