Sport

Galeria FCSB dă de pământ cu Andrei Vlad: „Foarte bine i-a făcut Becali”

13.05.2021 | 17:51
Galeria FCSB da de pamant cu Andrei Vlad Foarte bine ia facut Becali
ADVERTISEMENT

Trecut pe linie moartă și criticat în termeni duri de Gigi Becali după gafele comise în ultimele meciuri, Andrei Vlad nu găsește sprijin nici în rândul fanilor FCSB.

Chestionat pe marginea subiectului, liderul galeriei nu doar că i-a dat dreptate patronului, dar a avut și cuvinte de laudă la adresa „rezervei” Cătălin Straton, intrat între buturi în repriza a doua a partidei cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vorbesc despre Vlad, dar nu este portarul potrivit pentru a apăra în play-off”, a subliniat Gheorghe Mustață, arătându-se, totodată, dezamăgit de lotul cu care roș-albaștrii încearcă să cucerească titlul de campioană, în ciuda faptului că echipa se află pe locul secund, la doar un punct în spatele liderului CFR Cluj.

Galeria FCSB îi dă dreptate lui Gigi Becali și pune tunurile pe Andrei Vlad

E foarte bine că Gigi Becali a observat greșelile lui. Și campionatul trecut l-am pierdut din cauza lui. Nu vreau să îl aducem la un nivel scăzut pe Vlad, dar nu este portarul potrivit pentru a apăra în play-off la ora asta.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vorbesc despre Vlad, dar nu este portarul potrivit pentru a apăra în play-off. Vlad ne-a pierdut exact meciurile esențiale.

Noi ne-am calmat, le dăm jucătorilor energia noastră pozitivă, dar trebuie să ne ajute și ei. Straton nu știu dacă este portarul care să o comită. Din ce am văzut, Straton știe și să își așeze colegii pe teren”, a declarat liderul galeriei FCSB la Pro X.

ADVERTISEMENT

Patronul a decis: Straton va apăra în meciurile rămase din play-off

Exasperat de gafele comise în ultima perioadă, Gigi Becali își dorește ca roș-albaștrii să abordeze finalul stagiunii fără Andrei Vlad în poartă. Prin urmare, locul său va fi luat de Cătălin Straton, care a avut o prestație excelentă în a doua repriză a partidei cu Academica Clinceni, încheiată la egalitate, scor 2-2.

Vlad nu va mai juca în acest sezon. Nu va mai putea să joace, pentru că aceste meciuri nu sunt de el. Mai trebuie să crească un an sau doi. Am luat cu Craiova un gol, care era un punct pentru noi.

ADVERTISEMENT

Încă un gol cu CFR, încă două puncte. Pentru că la acea fază, era de apărat. În plus, era un minus punct la ei. Aveam patru puncte în plus acum”, a anunțat patronul vicecampioanei.

Marcel Pușcaș sare în apărarea lui Vlad și dă de pământ cu Thomas Neubert

Pus la zid pentru evoluțiile sale dezamăgitoare, Andrei Vlad are parte de un aliat nesperat în persoana fostului oficial al Stelei, Marcel Pușcaș. Acesta remarcă, în schimb, problemele fizice ale roș-albaștrilor și se lansează într-o adevărată tiradă la adresa preparatorului Thomas Neubert.

Nu știu ce se întâmplă. Mie îmi place de el, îl știu de la 15 ani. E un băiat care se consumă foarte mult, are calități foarte bune, dar nu știu ce se întâmplă cu el. Și Tătărușanu gafa la câte 5 meciuri.

Nu Andrei Vlad este oaia neagră pentru că mai sunt 10 în fața lui. Neubert e plătit cu 10.000 de euro pe lună ca să se accidenteze jucătorii? Pentru ce este plătit? Să nu dăm vina pe Andrei Vlad, că a salvat câteva meciuri”, a reacționat Marcel Pușcaș.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,91 este cota pentru “Ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT