Sport

Galeria Rapidului, spectacol total la meciul cu FC Botoșani. Foto

Galeria Rapidului a pregătit o scenografie specială la meciul cu FC Botoșani. Imagini spectaculoase de pe stadionul Giulești.
28.07.2023 | 22:21
Galeria Rapidului spectacol total la meciul cu FC Botosani Foto
10.666 de fani au fost pe Giulești la Rapid - FC Botoșani
ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului a fost din nou la înălțime și a creat o atmosferă incendiară la partida cu moldovenii. Ultrașii de la Peluza Nord au pregătit o coreografie 3D și un show pirotehnic de zile mari.

Galeria Rapidului, atmosferă superbă în Giulești cu FC Botoșani

Grupul „Legiunea Chitila” a realizat o scenografie specială la meciul cu FC Botoșani cu ocazia aniversării a 13 ani. Pe o pânză care a acoperit o bună parte din Peluza Nord a fost adăugat mesajul: „Sărbătorim acest număr impar cu parfum de Centenar”.

ADVERTISEMENT
Scenografia pregătită de galeria Rapidului la meciul cu FC Botoșani
Scenografia pregătită de galeria Rapidului la meciul cu FC Botoșani

Rapid a ținut să celebreze momentul important din istoria galeriei „alb-vișinii” și printr-o postare pe pagina oficială de Facebook a clubului: „13 ani de Legiunea Chitila #Lamulțiani!”.

Fanii Rapidului au aprins apoi zeci de torțe și fumigene, iar cântecele galeriei au fost acompaniate de către tot stadionul. Presiunea venită din tribune a dat roade în minutul 12, când moldovenii au comis un fault în careu și golgheterul sezonului trecut din SuperLiga, Marko Dugandzic, a marcat de la punctul cu var.

ADVERTISEMENT

Suporterii au luat din nou cu asalt stadionul Giulești, la meciul cu FC Botoșani fiind prezenți peste 10.666 de spectatori, asta deși reporterii FANATIK au sesizat că accesul pe stadion s-a făcut destul de greu și s-au creat cozi.

Cozi de zeci de persoane la intrarea pe stadionul Giulești înainte de meciul cu FC Botoșani
Cozi de zeci de persoane la intrarea pe stadionul Giulești înainte de meciul cu FC Botoșani

Rapid, pe primul loc cu o victorie cu FC Botoșani. Mitică Dragomir îi vede favoriți la titlu cu FCSB

Cu o victorie împotriva lui FC Botoșani, echipa lui Cristiano Bergodi trece pe primul loc cu șapte puncte după trei etape, iar „Oracolul de la Bălcești” e sigur că Rapid poate câștiga titlul în SuperLiga:

ADVERTISEMENT

„E greu să găsești oameni pentru că nimeni nu riscă, nu banii neapărat. (n.r. crezi că galeria Rapidului o să-l ierte pe Șucu dacă anul ăsta nu o să aibă rezultate?) Îl aleargă pe calea ferată și îl înjură.

Rapid se va bate la titlu. Au o structură serioasă, cu un patron serios. (n.r. buget 11,5 milioane) Ăsta e buget de locul 4. Nu e bugetul de titlu. Becali are 20 de milioane. Nu toată lumea e HagI”, a spus fostul președinte al LPF, la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir îl laudă și pe Cristiano Bergodi: Antrenor bun și în primul rând serios. Mi-a plăcut portarul în primul rând, Moldovan, care a apărat trei șuturi care puteau să întoarcă. Mi-a plăcut Papeau, mi-au plăcut fundașii laterali, trăsnet, Braun și Onea. Iar Cristea cum a jucat, impecabil”.

ADVERTISEMENT