Sport

Galeria Universității Craiova a deconspirat coregrafia rivalilor de la FC U Craiova: „S-a ales praful”

Galeria Universității Craiova a deconspirat coregrafia ultrașilor de la FC U Craiova 1948 pregătită pentru derby-ul din Cetatea Băniei.
10.03.2024 | 07:00
Galeria Universitatii Craiova a deconspirat coregrafia rivalilor de la FC U Craiova Sa ales praful
Galeria Universității Craiova a deconspirat coregrafia rivalilor de la FC U Craiova: „S-a ales praful”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Galeria celor de la FC U Craiova 1948 a pregătit o coregrafie 3D pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, însă Peluza Nord a aflat ce pregătesc. Derby-ul dintre cele două rivale din Bănie este programat duminică, de la ora 20:45.

Galeria Universității Craiova a deconspirat coregrafia rivalilor de la FC U Craiova: „S-a ales praful”

Se anunță spectacol în tribune la FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Suporterii trupei lui Ivaylo Petev au achiziționat deja peste 3.000 de bilete pentru derby-ul Olteniei și au dat o lovitură și rivalilor din Cetatea Băniei.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord se laudă că a aflat coregrafia rivalilor pentru derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Ultrașii trupei lui Ivaylo Petev au pus pe rețelele de socializare ce surpriză pregătea Peluza Sud cu 24 de ore înaintea confruntării.

Coregrafia Peluzei Sud a fost afișată în tribunele stadionului „Ion Oblemenco” înaintea derby-ului, iar un fan a imortalizat momentul. Galeria Universității Craiova a avut și un mesaj pentru suporterii lui FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

„Papucarii familiei mititelu au vrut și ei să facă o coregrafie 3D, prima din viața lor, dar s-a ales praful… Nu vă mai chinuiți degeaba, micuților, că nu sunt astea de voi!

Sunteți mult prea mici pentru noi, mult prea slabi ca să faceți coregrafii 3D într-un oras în care sunteți oaspeți! Noapte bună, măscăricilor!”, au scris cei de la Peluza Nord pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev, mesaj pentru Nicolo Napoli: „Ne vom cunoaște duminică”

Nicolo Napoli s-a întors la FC U Craiova 1948 pentru al 10-lea mandat, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Ivaylo Petev a avut un mesaj pentru antrenorul italian la conferința de presă susținută de Universitatea Craiova.

Tehnicianul bulgar înțelege miza derby-ului și anunță mobilizare maximă la Universitatea Craiova. „Alb-albaștrii” țintesc cele trei puncte din derby-ul Olteniei cu FC U Craiova 1948, însă Nicolo Napoli speră să le facă o misiune dificilă la revenirea în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Ne aşteaptă un meci mai special, derby-ul Craiovei, mereu aceste meciuri sunt grele, clasamentul nu are un rol important, nu contează că este în prima sau a doua ligă, este un meci special.

Noi avem ca scop să jucăm bine şi să câştigăm. Trebuie să fim concentraţi, inteligenţi. Nu este greu să pregăteşti acest meci, dimpotrivă, am încredere în băieţi că sunt motivaţi. Am văzut adversarul, au jucători interesanţi, jucători care pot face diferenţa.

Nu-l cunosc pe noul antrenor, ştiu că a jucat la Juventus, dar de cunoscut ne vom cunoaşte duminică. E important ce vom face noi, respectăm fiecare adversar, dar suntem obligaţi să ne raportăm la ideile noastre, la strategia noastră!”, a declarat Ivaylo Petev la conferința de presă.

ADVERTISEMENT