Sport

Ivaylo Petev, mesaj pentru Nicolo Napoli înainte de FC U Craiova – U Craiova: „Ne vom cunoaște duminică”

Ivaylo Petev a prefațat derby-ul FC U Craiova - U Craiova. Antrenorul bulgar a vorbit despre schimbarea de antrenor de la echipa lui Adrian Mititelu.
08.03.2024 | 20:36
Ivaylo Petev mesaj pentru Nicolo Napoli inainte de FC U Craiova  U Craiova Ne vom cunoaste duminica
Ivaylo Petev a prefațat derby-ul FC U Craiova - U Craiova. Ce a spus despre Nicolo Napoli. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FC U Craiova – U Craiova este unul dintre punctele de interes ale etapei cu numărul 30 din SuperLiga. Cele două rivale locale se întâlnesc duminică, 10 martie, de la ora 20:45, în ultima rundă a sezonului regulat. Ivaylo Petev susține că meciul va fi extrem de dificil, indiferent de situația din clasament a celor două rivale.

Ivaylo Petev, mesaj pentru Nicolo Napoli înainte de FC U Craiova – U Craiova: „Ne vom cunoaște duminică”

Universitatea Craiova este deja calificată în play-off, cu o etapă rămasă din sezonul regulat. În schimb, oltenii lui Mihai Rotaru caută să intre cu moralul ridicat în a doua parte a sezonului. De cealaltă parte, FC U Craiova nu își mai permite pași greșiți și are nevoie de puncte pentru a evita emoțiile retrogradării.

ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev a lăudat lotul rivalilor și a vorbit despre înlocuirea lui Giovanni Costantino cu Nicolo Napoli. Antrenorul bulgar a declarat că nu îl cunoaște pe antrenorul revenit pentru cel de-al 10-lea mandat la FC U Craiova.

„Ne aşteaptă un meci mai special, derby-ul Craiovei, mereu aceste meciuri sunt grele, clasamentul nu are un rol important, nu contează că este în prima sau a doua ligă, este un meci special.

ADVERTISEMENT

Noi avem ca scop să jucăm bine şi să câştigăm. Trebuie să fim concentraţi, inteligenţi. Nu este greu să pregăteşti acest meci, dimpotrivă, am încredere în băieţi că sunt motivaţi. Am văzut adversarul, au jucători interesanţi, jucători care pot face diferenţa.

Nu-l cunosc pe noul antrenor, ştiu că a jucat la Juventus, dar de cunoscut ne vom cunoaşte duminică. E important ce vom face noi, respectăm fiecare adversar, dar suntem obligaţi să ne raportăm la ideile noastre, la strategia noastră!”, a declarat Ivaylo Petev, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, absențe importante la derby-ul cu FC U Craiova

Universitatea Craiova îi are indisponibili pentru duelul cu FC U Craiova pe Lyes Houri și Basilio Ndong. Primul este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, în timp ce al doilea mai are de stat o etapă după cartonașul roșu primit în duelul cu Petrolul Ploiești (3-2).

„Vrem să arătăm mai bine de la meci la meci, lucrăm pentru asta şi vedem în mai ce merităm şi câte puncte am strâns. Până atunci, încercăm să câştigăm fiecare meci.

ADVERTISEMENT

Nu am preferinţe pentru echipele care vor fi în play-off, dar cine va fi acolo înseamnă că va merita. Nu este presiune pentru noi, noi vrem mai mult de la meci la meci, nu trebuie să rămânem la acelaşi nivel, vrem să fim mai buni.

Nu trebuie să intrăm în nişte emoţii prea mari, să ne controlăm şi să căutăm să jucăm. Vor lipsi Houri şi Ndong, sunt suspendaţi”, a mai spus Ivaylo Petev.

Ivaylo Petev vrea spectacol în tribune: „Sper să-i facem bucuroși pe suporteri”

Atât Peluza Sud 97, grupul de suporteri care susține FC U Craiova, cât și Peluza Nord, galeria Universității Craiova, au anunțat spectacol duminică seară pe „Ion Oblemenco”. Ivaylo Petev vrea să asiste la un adevărat spectacol în tribune.

De asemenea, bulgarul a vorbit despre problema lui Ștefan Baiaram. Tânărul atacant va fi nevoit să joace cu o mască pe față, după accidentarea din meciul cu Rapid.

„Dacă Baiaram trebuie să joace cu mască, atunci o va face, ştiu că este un disconfort, dar nu este nici primul şi nici ultimul care o va face. Tot timpul fanii sunt al doisprezecelea jucător pentru noi, sper să ne susţină şi să-i facem bucuroşi”, a concluzionat Ivaylo Petev.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru „2 solist” la meciul FC U Craiova - Universitatea Craiova