Sport

Galeria Universității Craiova încinge spiritele la derby-ul cu Dinamo: „Jucăm cu dușmanul natural”

Galeria Universității Craiova are un apel pentru suporterii „alb-albaștrii” înaintea derby-ului cu Dinamo, așteptând o atmosferă infernală pentru „câinii roșii” în Bănie.
12.11.2023 | 09:09
Galeria Universitatii Craiova incinge spiritele la derbyul cu Dinamo Jucam cu dusmanul natural
Galeria Universității Craiova încinge spiritele înaintea derby-ului cu Dinamo: „Jucăm cu dușmanul natural”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Derby-ul Universitatea Craiova – Dinamo București este așteptat cu sufletul la gură de suporterii „alb-albaștrilor”, iar galeria din Bănie se mobilizează la maxim. Confruntarea dintre cele două formații este programată duminică, de la ora 16:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar suporterii promit o atmosferă de zile mari.

Galeria Universitatea Craiova, mesaj înaintea derby-ului cu Dinamo: „Jucăm cu dușmanul nostru natural. Ai un milion de motive să fii pe stadion”

Ivaylo Petev debutează în derby-ul Universitatea Craiova – Dinamo în fața suporterilor din Bănie, însă tehnicianul bulgar nu se așteaptă la o misiune ușoara. Chiar dacă evoluțiile din ultima perioadă i-au dezamăgit pe suporteri, aceștia se pregătesc să ia cu asalt stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord îi mobilizează pe suporterii Universității Craiova și îi încurajează să vină pe stadion la derby-ul cu rivalii din Capitală. Aceștia își doresc 20.000 de spectatori pe „Ion Oblemenco” pentru un atmosferă demnă de o confruntare cu Dinamo București.

„Hai la meci! Pentru că jucăm cu dușmanul natural, clubul detestat cel mai mult de către bunicii și părinții noștri și pentru că trebuie să le transmitem asta si copiilor nostri! Pentru că avem un nou antrenor promițător în jurul căruia trebuie să construim cu toții un scut anti-săpaligi

ADVERTISEMENT

Pentru că Oltenia întreaga nu respiră cum trebuie când Universității nu îi este bine și avem la propriu nevoie ca de aer de un restart. Pentru că vremea, răul, ramul, toate țin mâine cu noi. Și pentru multe altele, dar mai ales pentru că Universitatea!

Ai 1 milion de motive ca mâine să fii pe stadion și niciunul să fie un telespectator fidel Gigisport! Universitatea Craiova – dinamo sau bine contra rău, lumină vs întuneric. Minim 20.000 de Lei din tribune trebuie să le arate cățelelor că noi nu uităm niciodată că locul lor este la groapa de gunoi a istoriei! Hai la meci, hai Craiova”, se arată în postarea Peluzei Nord.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu, înainte de Universitatea Craiova – Dinamo: „Cu moralul sunt praf”

Gică Craioveanu este îngrijorat înaintea derby-ului Universitatea Craiova – Dinamo, deși „câinii roșii” nu au mai câștigat din august în SuperLiga. „Grande” a vorbit despre starea din vestiarul „alb-albaștrilor”, dar și ultimele conversații cu „leii din Bănie”.

„E groasă treaba pentru că echipa e căzută. Cu moralul sunt praf. Mai vorbesc cu ei: Băi, băieți, noi nimic?! Nu știu, s-au închis în ei, nu știu ce se întâmplă. Nu m-a surprins venirea lui pentru că l-am văzut pe Mihai Rotaru foarte convins. E posibil să fie un antrenor bun.

ADVERTISEMENT

Dar până unde te duce? Până la 20-25 de metri de poarta adversă. Nu mai mult. De-acolo nu mai poate să-ți facă nimic. Acolo intervine talentul, decizia de moment, precizia și tupeul. Dacă nu ai tupeu în fața porții nu faci nimic.

Am vorbit și cu Ivan și cu Mitriță. Piticul mai ales e cu încredere. Andrei e mai tăcut, se vede că suferă mult. Ține mult în el. I-am văzut la antrenamente și au execuții, vână. Vine meciul și băi, băiatule, se schimbă total! Uite Istvan, copilul ăsta. L-am văzut în vară la 5-6 antrenamente, nu la unul. Îl vezi că are reușite, că vrea. Ajunge meciul, praf!”, a spus Craioveanu.

ADVERTISEMENT
1,50 este cota exclusivă Betano pentru meciul Universitatea Craiova - Dinamo la pronosticul „1 solist”