Sport

Gândurile lui Istvan Kovacs după un sezon reușit: „Sunt mândru că am putut reprezenta România!”

Istvan Kovacs a vorbit despre sezonul fantastic pe care l-a avut și recunoaște că se simte mândru pentru că a reprezentat România la cel mai înalt nivel.
01.06.2022 | 22:26
Gandurile lui Istvan Kovacs dupa un sezon reusit Sunt mandru ca am putut reprezenta Romania
Gândurile lui Istvan Kovacs după un sezon reușit. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Arbitrul s-a bucurat și pentru că va fi prezent la Campionatul Mondial din Qatar și a comentat și cum s-a schimbat viața lui după semifinala dintre Manchester City și Real Madrid.

Gândurile lui Istvan Kovacs după un sezon reușit

Istvan Kovacs a vorbit pentru site-ul Federației Române de Fotbal după sezonul reușit pe care l-a avut: „Sunt fericit, mândru că am putut să reprezint România la acest nivel.

ADVERTISEMENT

M-am pregătit normal, ca pentru orice alt meci, nu am vrut să schimb nimic din pregătirea mea. Nu am niciun ritual. Ţin telefonul deschis, dar mă uit la mesaje doar după terminarea partidei.

Nu citesc presa, mă focusez doar pe ce am de făcut. A fost o finală disputată între două echipe bune. A fost un ritm bun de joc”.

ADVERTISEMENT

„După semifinala din Liga Campionilor (n.r. Manchester City – Real Madrid 4-3) am primit mai multă atenţie din partea presei internaţionale. Multe persoane au spus că mă urmăresc mai atent.

A fost un moment la Mioveni în care un copil mi-a cerut o poză. Pe lângă el au mai venit încă 30. Sper ca pe viitor să fie un exemplu, dar să ştie că meseria asta e una frumoasă. Mă simt mândru că am putut să le fac o zi fericită”, a mai spus Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

„Mă simt onorat să fiu la Campionatul Mondial!”

Istvan Kovacs a vorbit și despre Campionatul Mondial din Qatar, acolo unde va fi prezent: „Mă simt onorat să fiu la Campionatul Mondial, a fost un moment deosebit la care am visat de mic, reprezentând România după Ioan Igna, alături de Nicolae Rainea, pe care nu i-am putut vedea la TV.

Faptul că eu am fost selectat, m-am simţit emoţionat, dar mândru că am ajuns la acest nivel”.

„Nu o să schimb nimic din pregătirea mea şi o să mergem acolo să facem o figură frumoasă. Tratez fiecare meci ca şi cum ar fi ultimul din cariera mea. Săptămânal citesc legile jocului. Îmi place istoria!”, a mai spus Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT