Sport

Istvan Kovacs, gest impresionant pentru copilul unei foste handbaliste! Ce donaţie a făcut arbitrul

Fosta jucătoare a naționalei de handbal feminina României, Valeria Motogna, are mari probleme cu copilul de 2 ani, iar Istvan Kovacs a făcut decis să facă o donație prin care să-l ajute pe micuț.
31.05.2022 | 23:31
Istvan Kovacs gest impresionant pentru copilul unei foste handbaliste Ce donatie a facut arbitrul
Fosta jucătoare a naționalei de handbal feminina României, Valeria Motogna, are mari probleme cu copilul de 2 ani, iar Istvan Kovacs a făcut decis să facă o donație prin care să-l ajute pe micuț. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

La opt ani de când s-a retras din activitate, fosta handbalistă trece prin momente cumplite după ce micuțul Patrick a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastică acută.

Donație importantă a lui Istvan Kovacs pentru copilul cu probleme al Valeriei Motogna

Afecțiunea de care suferă copilul Valeriei Motogna necesită un tratament îndelungat și extrem de costisitor, iar arbitrul Istvan Kovacs a decis să pună umărul la ajutorarea micuțului și a donat un tricou cu semnătură care să fie scos la licitație.

ADVERTISEMENT

”Scoatem la licitație un tricou al lui Istvan Kovacs cu autograful acestuia ! Acesta a condus finala UEFA Conference League, iar în acest an va oficia și partide la Campionatul Mondial ce va avea loc in Qatar, fiind unul dintre cei mai bine cotați arbitrii la ora actuală!

ACS Cavalerii Zalău se alătură demersurilor de a îl ajuta pe micuțul Patrick, băiețelul Valeriei și al lui Gabriel Pușcaș Motogna! Din nefericire acesta a fost diagnosticat în 5 Aprilie, la doar un an și 10 luni, cu leucemie mieloblastică acută.

ADVERTISEMENT

Astfel, în perioda următoare vom scoate la licitație pe această pagină numeroase tricouri din lumea sportului pentru a sprijini familia în încercarea de a-i oferi micuțului Patrick cele mai bune servicii medicale. Preț pornire licitație: 800 lei”, se arată într-o postare pe contul de Facebook Cavalerii Zalău.

Istvan Kovacs copil donaţie

Și jucătorii din Casa Pariurilor Liga 1 au sărit în ajutorul lui Patrick

La scurt timp după ce a fost făcut anunțul, tricoul cu semnătura lui Istvan Kovacs a ajuns la 1.300 de lei. Dar suma poate crește în continuare, mai ales că licitația se va încheia abia în 5 iunie, ora 14:00.

ADVERTISEMENT

”Tricoul va intra în posesia câștigătorului după ce acesta va face dovada plății în conturile familiei Pușcaș Motogna!”, au mai anunțat organizatorii licitației.

Nu este primul tricou scos la licitație pentru cauza micuțului Patrick. Jucători importanți din Casa Pariurilor Liga 1, precum Ciprian Deac, Andrei Burcă şi Cristian Bălgrădean de la CFR Cluj, Octavian Popescu de la FCSB, Cristi Săpunaru de la Rapid şi Nicuşor Bancu de la Universitatea Craiova, au contribuit și ei. Şi Gică Hagi a oferit un tricou de colecţie cu autograful său, semnat de toţi jucătorii de la Farul.

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs are un sezon de excepție. După ce a condus mai multe meciuri importante din Liga Campionilor, el a primit de la UEFA finala Conference League pe care a dus-o cu bine până la sfârșit. Însă, cireașa de pe tort este selectarea sa în lotul arbitrilor pentru Cupa Mondială din Qatar.

ADVERTISEMENT