Sport

Săgețile lui Gareth Bale după Țara Galilor – Austria 2-1: „Ar trebui să le fie rușine! Este neplăcut”

Gareth Bale a fost decisiv în victoria Țării Galilor, 2-1 cu Austria, în calificările pentru CM din Qatar. A marcat ambele goluri, iar după meci a lansat mai multe săgeți. „Ar trebui să le fie rușine”, a spus el.
25.03.2022 | 09:49
Sagetile lui Gareth Bale dupa Tara Galilor  Austria 21 Ar trebui sa le fie rusine Este neplacut
Gareth Bale a marcat ambele goluri ale Țării Galilor în victoria cu Austria. Sursa foto: ball.mcgohanbrabiender.com
ADVERTISEMENT

Țara Galilor a învins Austria cu 2-1 în calificările pentru Campionatul Mondial care va avea loc în Qatar. Gareth Bale a marcat ambele goluri, iar după meci a trimis săgeți către clubul la care este legitimat. „Ar trebui să le fie rușine! Este neplăcut”, a spus el.

Gareth Bale a fost înlocuit pe finalul meciului cu Austria

Internaționalul galez nu a mai jucat la Real Madrid din 15 februarie, în prima manșă a optimilor Ligii Campionilor. Perioada lungă de inactivitate a avut urmări.

ADVERTISEMENT

Spre finalul partidei cu Austria, el a simțit dureri în zona inghinală. El a făcut gesturi către banca de rezerve a Țării Galilor pentru a fi înlocuit, dar selecționerul Robert Page a făcut acest lucru abia în minutul 90.

Bale a marcat ambele goluri în meciul cu Austria. A deschis scorul în minutul 25, dintr-o lovitură liberă din afara careului, mingea intrând în poartă la vinclu.

ADVERTISEMENT

În repriza a doua, a majorat diferența tot cu un șut la vinclu, din careu, în diagonală. „A fost un meci dificil. A trebuit să jucăm agresiv și să ne folosim de experiența acumulată în meciurile importante. Este cadrul perfect.

Dacă joc, pot executa o lovitură liberă. M-am simțit excelent când am văzut că mingea a intrat în poartă.

ADVERTISEMENT

Golul marcat devreme ne-a dat impuls. Până la urmă, totul a fost bine. Am avut niște crampe pe final de meci, dar este normal. Ne bucurăm pentru victorie, dar să nu uităm că urmează un alt meci dificil”, a spus el pentru Sky Sports, citat de as.com.

Gareth Bale a lansat săgeți către Real Madrid: „Ar trebui să le fie rușine! Este neplăcut”

Mijlocașul s-a referit și la situația de la Real Madrid, echipă pentru care a jucat în acest sezon doar cinci partide. „Nu simt nevoia să transmit niciun mesaj.

ADVERTISEMENT

Ar însemna să-mi pierd timpul. Cei de acolo ar trebui să se simtă rușinați. E neplăcut. Păcat”, a mai spus jucătorul.

ADVERTISEMENT