Sport

Gareth Bale și-a schimbat opțiunea în celebra dispută “Ronaldo vs Messi”. Răspunsul dat la finala Champions League. Video

Gareth Bale a oferit un verdict în disputa „Ronaldo vs Messi” care ar putea să-i înfurie pe fanii lui Real Madrid. Galezul și-a schimbat opțiunea în celebra confruntare.
11.06.2023 | 18:48
Gareth Bale sia schimbat optiunea in celebra disputa Ronaldo vs Messi Raspunsul dat la finala Champions League Video
Răspunsul lui Gareth Bale ar putea să-i înfurie pe fanii lui Real Madrid. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au obținut rezultate excelente în Champions League. Fost coechipier cu starul lusitan la Real Madrid, Gareth Bale nu a pomenit numele lui Cristiano Ronaldo în momentul în care a fost întrebat cine este cel mai bun jucător care a câștigat Champions League.

Răspunsul prin care Gareth Bale îi înfurie din nou pe fanii lui Real Madrid

Cristiano Ronaldo a câștigat de 5 ori trofeul Champions League alături de Real Madrid și Manchester United, în timp ce Lionel Messi a cucerit cel mai râvnit trofeu intercluburi din Europa de patru ori cu Barcelona.

ADVERTISEMENT

În preajma finalei Champions League 2023, Gareth Bale a participat la o sesiune rapidă de întrebări și răspunsuri. „Cel mai bun jucător care a câștigat Liga Campionilor?”, a fost întrebat galezul retras din activitate la începutul anului.

Spre furia fanilor lui Real Madrid, Gareth Bale a răspuns „Messi”. Fostul fotbalist galez a jucat alături de Cristiano Ronaldo la Real Madrid, existând numeroase zvonuri despre „ruptura” dintre cei doi în perioada de pe Santiago Bernabeu. Totuși, galezul a mărturisea la vremea respectivă că îi place să evolueze alături de internaționalul portughez.

ADVERTISEMENT

Gareth Bale și-a schimbat opțiunea în celebra dispută “Ronaldo vs Messi” chiar la finala Champions League

Noua poziție a lui Gareth Bale este total diferită față de anii precedenți. În perioada în care a jucat pentru Real Madrid, galezul a precizat că îl vede categoric pe Cristiano Ronaldo ca fiind câștigător în disputa celebră cu Lionel Messi.

„Pentru mine, personal, aș spune Ronaldo. Are tot pachetul. Este puternic, este ritmic, poate să lovească mingea cu capul. Evident, nu poți spune nimic rău despre Messi, dar pentru fotbalistul complet, aș spune Cristiano Ronaldo”, declara Gareth Bale.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 33 de ani, Gareth Bale s-a retras din fotbal la începutul anului. Ultima oară, fostul internațional galez a evoluat pentru Los Angeles în MLS. Alături de Real Madrid, Gareth Bale a cucerit cinci trofee în Champions League.

Gareth Bale s-a retras după Cupa Mondială din Qatar

Gareth Bale a decis să își agațe ghetele în cui la începutul anului, după ce a evoluat alături de Țara Galilor la Campionatul Mondial din Qatar. Internaționalul galez a fost titular în toate cele trei partide disputate de naționala Țării Galilor în faza grupelor.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Gareth Bale a reușit să marcheze în prima partidă din grupe, scor 1-1 cu SUA. Ultima oară la Los Angeles FC, galezul și-a luat adio de la fotbal printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Gareth Bale și-a început cariera la Southampton pe când avea doar 9 ani.

ADVERTISEMENT