Life

Garsoniera din Târgu Mureș care a intrat în istorie. A provocat isterie în online

Garsoniera din Târgu Mureș care face senzație. Este specială această proprietate și s-au creat multe controverse în jurul ei
15.02.2024 | 19:03
Garsoniera din Targu Mures care a intrat in istorie A provocat isterie in online
Garsoniera din Târgul Mureș care a șocat pe toată lumea Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Totul haosul a început în momentul în care un proprietar a postat un anunț online despre garsoniera din Târgu Mureș. După publicarea acestei oferte de neratat, au început să apară și obiecții. Acest român a avut de dat multe explicații. Cei care au văzut anunțul au fost nemulțumiți de modul în care este compartimentată garsoniera.

Garsoniera din Târgul Mureș care a pus pe toată lumea pe jar

Anunțul imobiliar a strâns sute de comentarii. Cele mai multe persoane au considerat această ofertă un joc complicat de logică și au încercat să deslușească misterul. Locuință a fost prezentată ca a fi perfectă pentru un student. Proprietarul a pus accent pe poziționarea acesteia într-o zonă ușor accesibilă pentru toată lumea. Conform anunțului, apartamentul se află lângă mai multe instituții școalre. Însă, studenții au fost primii care au avut ceva de obiectat.

ADVERTISEMENT

Un alt lucru care a lăsat de dorit este metrajul locuinței, dar și împărțirea camerelor. Din imagini putem observa că dormitorul este oarecum inexistent. Spunem asta,  deoarece patul este lângă chiuvetă, dar și lângă masa de dining. Aici a apărut primă controversă. Nimeni nu a înțeles dacă chiuveta face parte din mobilierul de bucătărie sau o folosim dimineața, când ne spălăm pe dinți.

Cabina de duș a fost un alt mister. Poziționarea acesteia este considerată atipică. Propietarului i s-a părut util ca aceasta să fie așezată lângă biroul din garsonieră.  Iar toate aceste aspecte neglijente au enervat la culme multe persoane. Singura chiuvetă, biroul, dar și patul sunt poziționate în așa fel încât nici măcăr unui designer de interior nu i-ar da prin cap.

ADVERTISEMENT

Câți bani cere un proprietar pentru o garsonieră de 11 metri pătrați

Intriga a apărut în momentul în care în imaginile de prezentare toaleta lipsea. Întrebările au început să curgă prin comentarii, iar nimeni nu găsea un răspuns. Misterul a rămas însă nerezolvat, iar comentarii au devenit din ce mai amuzați de situații. Și au apărut diverse teorii. Unele persoane puteau băga mâna în foc că toaleta se afla la vecini sau chiar în dulap. Pe când alții,  se iritau și mai tare în momentul în care vedeau imaginile.

Alte comentarii vorbeau despre prețul pentru garsoniera din Târgu Mureș. Se pare că prețul lunar de închiriere pentru această vilă de lux nu a fost specificat. Acest lucru a ridicat și mai multe întrebări. Însă, noi ne-am gândit că proprietarul este maleabil și lasă loc negocierii. O altă plângere la adresa acestui spațiu a fost desigur flexibilitatea aproape imposibilă în a schimba poziționarea pieselor de mobilă.

ADVERTISEMENT

Și că tot a venit vorba de mobilă, aici a existat o altă problemă. Nu a fost pe gustul nimănui. În fluxul diverselor comentarii s-a sesizat disprețul pentru mobila aleasă cu mare grijă. Conform comentariilor, aceste obiecte din casă sunt vechi, demodate, dar și fragile. O altă problemă care a ridicat multe semne de întrebare a fost curățenia. Cei mai mulți s-au plâns despre faptul că proprietarul nu a fost atent chiar și la cel mai mic detaliu, iar piesele de mobilier erau afectate de trecerea timpului.

După această postare în piața imobiliarelor s-a născut o concurență acerbă între această garsioneră și cele din Dubai. În 2023 s-a lansat un nou trend și anume investițiile în apartamentele din Dubai. Mai mult decât atât, tot mai mulți români pornesc pe acest drum și investesc  în jur de 200,000 de euro. Cei mai mulți aleg să achite jumătate din apartament, ca mai apoi să facă un credit. Pe când alții, plătesc integral suma cerută.

ADVERTISEMENT

Toți se îndreaptă către Emirate, care s-a dezvoltat ca infrastructură substanțial în ultimii ani. De asemenea, Dubai reprezintă și o destinație turistică de lux, dar și un stil de viață mult mai sigur.

ADVERTISEMENT
Tags: