Sport

„Gata cu fumigenele pe stadion!” Dragomir dezvăluie discuția secretă cu un oficial FIFA

Dumitru Dragomir a dezvăluit discuţia secretă pe care a avut-o cu un oficial al FIFA şi are veşti proaste pentru suporteri: toleranţă zero la fumigenele din tribune.
19.02.2024 | 08:30
Gata cu fumigenele pe stadion Dragomir dezvaluie discutia secreta cu un oficial FIFA
„Gata cu fumigenele pe stadion!” Dragomir dezvăluie discuția secretă cu un oficial FIFA. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir le dă o veste proastă ultraşilor. Fostul şef al Ligii Profesioniste susţine că FIFA şi UEFA urmează să înăsprească pedepsele pentru fumigenele aprinse în incinta stadionului.

„Gata cu fumigenele pe stadion!” Dragomir dezvăluie discuția secretă cu un oficial FIFA

În direct la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a dezvăluit discuţia pe care a avut-o în Dubai cu un oficial FIFA pe marginea acestui subiect, forul mondial având toleranţă zero la acest capitol:

ADVERTISEMENT

“Le atrag atenţia tuturor suporterilor că s-a terminat cu fumigenele pe stadioane. FIFA a dat legea. Este nenorocire cu fumigenele, poate să te suspende şi să te scoată din competiţie.

Mă refer la nivel de echipa naţională. Să termine cu fumigenele. Am fost şi am discutat cu un membru FIFA la un restaurant în Dubai. Ne-am întâlnit acolo şi a spus în felul următor:

ADVERTISEMENT

“Nu suntem o ţară de sălbatici. Hai să încetăm cu fumigenele”

«În viitor, orice ţară care permite fumigenele pe stadion va fi amendată, iar apoi urmează nişte suspendări înfiorătoare». Este la fel ca şi cum te-ar prinde dopat. Jale!

Nu suntem o ţară de sălbatici. Hai să încetăm cu fumigenele. Toleranţă zero! O să vedeţi, apare în curând. Ceferin şi celălalt (n.r. Infantino) au nevoie de scandal pentru alegeri.

ADVERTISEMENT

Pentru că publicitatea asta negativă îi propulsează şi pe unul şi pe altul”, a dezvăluit Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

Naţionala României a avut de suferit de-a lungul timpului

România a avut de suferit de-a lungul timpului din cauza faptului că în tribune au fost aruncate fumigene. Federaţia Română de Fotbal a trebuit să achite note uriaşe de plată din amenzi la ultimele preliminarii.

ADVERTISEMENT

“Tricolorii” au fost nevoiţi în două rânduri să joace doar cu copii în tribune, la meciurile cu Norvegia (2019) şi Kosovo (2023). Dar, în ultimul caz suspendarea a fost cu privire la manifestări xenofobe.

„Gata cu fumigenele pe stadion!” Dragomir dezvăluie discuția secretă cu un oficial FIFA

ADVERTISEMENT