Fotbal intern

Gaz Metan Mediaş – U Craiova 0-2 în Liga 1. Andrei Ivan, gol și pasă de gol. Live video

12.03.2021 | 22:12
Gaz Metan Medias  U Craiova 02 in Liga 1 Andrei Ivan gol si pasa de gol Live video
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaș – U Craiova 0-2. Oltenii s-au impus grație reușitelor lui Andrei Ivan (50) și Alexandru Cicâldău (60). Din minutul 79, gazdele au evoluat în inferioritate numerică. Chamed a fost eliminat. Ca urmare a acestui rezultat, echipa lui Ouzounidis are 53 de puncte, cu patru mai puține decât FCSB și CFR Cluj. De cealaltă parte, Gazul este pe poziția a 12-a, la un punct deasupra locurilor de baraj.

Gaz Metan Mediaș – U Craiova 0-2 (Ivan 50, Cicâldău 60) – VEZI VIDEO

Echipele de start:

  • Gaz Metan: Pleșca(c) – Butean, Larie, Yuri, Velisar – De Moura(Horșia 76), Alceus(Junior 76), Romeo(Deaconu 76) – Chamed, Mates(Sarr 7), Da Silva Oliveira(Morar 63); Rezerve: Buzbuchi, Pambou Lombet, Santos Da Silva Junior, Horj, Ciocan, Morar, Deaconu, Horșia, Sarr
  • U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Constantin, Bancu(c) – Mateiu, Bic(Fedele 81) – Cîmpanu(Camara 64), Cicâldău(Constantin 87), Baiaram(Căpățînă 87) – Ivan(Tudorie 81); Rezerve: Popescu, Vlădoiu, Căpățînă, Constantin, Fedele, Bărbuț, Camara, Mamut, Tudorie
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI! U Craiova câștigă la Mediaș, scor 2-0.

Min. 79 – Chamed este eliminat! Mijlocașul lui Gaz Metan a primi cartonaș roșu după ce i-a dat cu palma peste față lui Camara.

Min. 63 – Ocazie imensă de gol pentru Gaz Metan! Sarr trimite mingea cu capul în bara porții lui Pigliacelli.

ADVERTISEMENT

Min. 60 – GOOOL Craiova!!! Cicâldău dublează avantajul oltenilor. Mijlocașul a ajuns la cota 9 în acest sezon.

Min. 50 – GOOOL Craiova!!! Ivan marchează la primul șut pe spațiul porții din acest meci.

Min. 46 – A început actul secund!

Min. 45 – Final de primă repriză.

Min. 31 – Marius Constantin trimite mingea în poarta lui Pleșca, dar Rusanu fluieră fault în atac la Larie.

ADVERTISEMENT

Min. 2 – Bară Gaz Metan! Chamed trage în bară!

Min. 1 – A început meciul!


După ce şi-a asigurat accesul în semifinalele Cupei României, învingând pe Chindia Târgovişte cu 1-0, echipa din Bănie se concentrează acum pentru a nu mai face paşi greşiţi în campionat, unde în play-off, pentru care este deja calificată, punctele din sezonul regulat se vor înjumătăţi.

Jucătorii lui Marinos Ouzounidis, ca şi antrenorul lor grec, continuă să susţină că au în continuare şanse la titlu, mai ales după înjumătăţirea punctelor şi de aceea trebuie să câştige tot până la intrarea în play-off. Meciul de la Mediaş este un barometru care să îi arate tehnicianului elen la ce se poate aşteaptă din partea echipei sale pe mai departe.

ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaş – U Craiova Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Gaz Metan Mediaş – Craiova se joacă vineri, 12 martie, de la ora 20:30 pe stadionul echipei din judeţul Sibiu. Se estimează că la ora partidei cerul va fi înnorat, dar cu o temperatură în jur de 7 grade, abia în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă existând şanse de precipitaţii.

Meciul Gaz Metan Mediaş – Craiova este programat vineri, 12 martie, de la ora 20:30 în cadrul etapei a 27-a din sezonul regulat al Ligii 1 şi va fi transmis pe micile ecrane de canalele Digi Sport 1, Telekom Sport şi Look Plus. Mai aveţi şi opţiunea de a intra pe site-ul FANATIK.RO pentru a-l urmări în format LIVE VIDEO.

U Craiova are cinci absenţi

Antrenorul Ouzounidis spune că are cinci absenţi înaintea deplasării la Mediaş, numindu-i aici pe golgheterul Koljic, Acka, Screciu, Bălaşa şi Ofosu. Exceptându-l pe Koljic, care a suferit o gravă accidentare la ligamente în toamnă, dar pe care nu l-a văzut niciodată şi pe Acka, ieşit din planurile sale, ceilalţi trei reprezintă jucători importanţi.

În aceste condiţii Paul Papp îşi va păstra locul în centrul apărării alături de Marius Constantin, iar de la mijloc, cu mare probabilitate, nu vor lipsi Mateiu şi Bic. În atac croatul Ivan Mamut pare a fi pierdut competiţia cu Andrei Ivan cel puţin pentru moment. În schimb, a mai fost utilizat Alexandru Tudorie, care fusese tras de Corneliu Papură în afara lotului.

Medieşenii au pierdut în prelungiri cu FCSB, la Bucureşti

Medieşenii au trei meciuri consecutive în care au pierdut, dar în ultimul, la Bucureşti, cu FCSB, au avut mare neşansă, pentru că au primit gol în minutele de prelungiri, altfel ar fi reuşit un nesperat 0-0 şi ar fi schimbat şi liderul din Liga 1, CFR Cluj trecând cu două puncte peste bucureşteni.

Bookmakerii acordă o cotă foarte bună la victorie pentru Craiova, un 1,85 foarte tentant, în timp ce un rezultat la polul opus, adică trei puncte pentru echipa lui Mihai Teja, e cotat la 4,70. Şi un gol înscris de gazde merită încercat, pentru că valorează 1,60, o cotă deloc de neglijat.

ADVERTISEMENT