Fotbal intern

Gaz Metan Mediaş – Dinamo 4-1 în play-out Liga 1. “Câinii” se îndreaptă spre retrogradare

23.04.2021 | 22:22
Gaz Metan Medias  Dinamo 41 in playout Liga 1 Cainii se indreapta spre retrogradare
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaş – Dinamo 4-1 s-a jucat în etapa a 3-a din play-out-ul Ligii 1. Morar (14), Valente (29), Deaconu (39) şi Chamed (87) au marcat pentru ardeleni, în timp ce Sorescu a înscris pentru “câinii”. Dinamoviştii ocupă penultimul loc şi poate ajunge pe ultima poziţie dacă Poli Iaşi o bate pe Chindia.

Gaz Metan Mediaş – Dinamo 4-1 (Morar 14, Valente 30, Deaconu 39, Chamed 87 / Sorescu 36) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

ADVERTISEMENT

Min. 87 / GOOOL Gaz Metan Mediaş! Chamed înscrie din penalty.

Min. 66 / Blejdea este eliminat după ce a văzut al doilea cartonaş galben în 17 minute. Anterior, atacantul fusese avertizat pentru că ar fi simulat în careu.

Min. 39 / GOOOL Gaz Metan Mediaş! Deaconu înscrie cu un şut de la peste 25 de metri, la care portarul lui Dinamo nu a mai ajuns.

ADVERTISEMENT

Min. 36 / GOOOL Dinamo! Deian Sorescu a înscris după ce a profitat de o greşeală a lui Velisar.

Min. 30 / GOOOL Gaz Metan Mediaş! Nuno Valente a majorat scorul cu un şut imparabil, după ce defensiva “câinilor” a fost prinsă pe picior greşit.

Min. 15 / Imediat după golul medieşenilor, Adam Nemec a trimis în bară cu o lovitură de cap.

Min. 14 / GOOOL Gaz Metan Mediaş! Vlad Morar dschide scorul cu un şut din careu, mingea trecând pe sub portarul “câinilor”.

ADVERTISEMENT

Echipele de start pentru Gaz Metan Mediaş – Dinamo

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Baco, De Sousa, Trif – Butean, De Moura, Alceus (Pambou 57), Deaconu (Junior 57), Velisar – Ciocan (Valente 18 / Chamed 83), Morar (Romeo 57). Antrenor: Mihai Teja. Rezerve: A. Popa, Larie, Romeo, Pambou, Chamed, Horşia, Valente, Ze Manuel, Junior.

Dinamo: Kongshavn – Ehmann, Puljic, Albentosa, S. Filip – Răuţă (Blejdea 46), Achim – Bani (Fabbrini 18), Anton, Sorescu – Nemec. Antrenor: Dusan Uhrin. Rezerve: Oncescu, Grigore, Mihaiu, Nepomuceno, Morsay, Fabbrini, Blejdea, Bejan, Gol.

ADVERTISEMENT


Nici una dintre ele nu a obţinut vreo victorie în acest play-out, făcând egal în prima etapă, Mediaş 1-1 acasă cu Voluntari şi Dinamo 0-0 la Giurgiu, după care în etapa a 2-a au cedat cu acelaşi scor, 0-1, Dinamo acasă cu UTA, Gazul la Ovidiu, cu Viitorul.

Dinamo are mari probleme cu finalizarea, în meciul cu UTA nereuşind să înscrie nici măcar din lovitură de la 11 metri, care dacă ar fi fost transformată ar fi putut da un alt curs jocului. Mediaş a marcat un gol, dar nici ea nu e o echipă care să se laude cu forţa atacului ei.

Gaz Metan Mediaş – Dinamo Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Gaz Metan – Dinamo se joacă vineri pe stadionul echipei medieşene, pe o vreme înnorată, dar cu o temperatură de 10 grade. Arbitru este Iulian Călin, unul dintre arbitrii apreciaţi din lotul primei divizii.

Jocul Gaz Metan – Dinamo se desfăşoară vineri, 23 aprilie, de la ora 20:30, în cadrul etapei a 3-a din play-out-ul Ligii 1 şi va fi televizat în direct pe canalele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. De asemeni, îl puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

Dinamo a câştigat ambele meciuri directe în sezonul regulat

În sezonul regulat Dinamo a câştigat ambele meciuri cu echipa din Mediaş. Primul a însemnat şi cea mai bună evoluţie a “câinilor”, sub comanda lui Cosmin Contra, meci în care alb-roşii au marcat de trei ori. În retur Dinamo s-a impus la Bucureşti cu un gol al victoriei controversat, după un clar fault la portar.

Meciul este unul special şi pentru antrenorul lui Dinamo, cehul Duşan Uhrin, pentru că acesta a fost nu de mult pe banca medieşenilor şi s-a despărţit de ei în mare conflict, acum judecându-se pentru banii neprimiţi. Meciul vine astfel în cel mai nepotrivit moment cu putinţă pentru cele două părţi implicate.

Portarul Eşanu nu este încă refăcut

Dinamo nu are mari probleme de lot, doar portarul Eşanu nefiind încă refăcut, ceea ce înseamnă că între buturi va apărea din nou norvegianul Kongshavn, care a fost acuzat de comiterea unor erori la ultimele meciuri.

Deşi jocul are loc la Mediaş şi gazdele au trei puncte mai mult decât Dinamo casele de pariuri acordă o uşoară şansă în  plus la victorie bucureştenilor, care au primit cota de 2,55 pentru a reuşi al treilea succes din acest sezon. Medieşenii au 2,95 pentru a fi ei cei care iau cele trei puncte.

ADVERTISEMENT