Fotbal intern

Mihai Eșanu, îngrozit de situația de la Dinamo: „Sunt probleme mari de tot!” Ce spune despre accidentare. Exclusiv

22.04.2021 | 21:11
Mihai Esanu ingrozit de situatia de la Dinamo Sunt probleme mari de tot Ce spune despre accidentare Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mihai Eșanu este foarte îngrijorat de situația la Dinamo, dar cu toate astea speră să revină cât mai repede pe teren, pentru a ajuta echipa să se salveze de la retrogradare.

FANATIK a anunțat în exclusivitate când portarul lui Dusan Uhrin va reveni pe teren. Până atunci, „câinii” vor trebui să se descurce cu gafeurul Kongshavn, desființat de suporteri după meciul pierdut cu UTA.

ADVERTISEMENT

Antrenorul ceh al lui Dinamo a încercat să facă anumite schimbări la echipă și speră în continuare că poate redresa situația grea în care se află „câinii”, care pot pica pe loc de retrogradare.

Mihai Eșanu, extrem de îngrijorat de ce se întâmplă la Dinamo

Contactat de FANATIK, portarul lui Dinamo a confirmat că este aproape să revină pe teren, ceea ce s-ar putea întâmpla după meciul cu Gaz Metan Mediaș sau la partida cu Voluntari: „Mă simt bine! Sunt bine, atât vreau să zic. Vorbește mai bine cu Mario, că știe foarte bine situația mea”, a fost reacția lui Mihai Eșanu pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Totodată, Eșanu conștientizează că Dinamo se află într-o situație extrem de dificilă și a declarat extrem de supărat: „Și așa sunt foarte multe (n.r. probleme) la club… Știu eu ce se întâmplă la club”, a fost declarația explicită a dinamovistului.

Dinamo a ajuns la 12 meciuri consecutive fără victorie în Casa Pariurilor Liga 1, perioadă în care a înscris doar trei goluri și stă doar în Adam Nemec pe postul de atacant, după ce Joseph Akpala s-a accidentat chiar de la primul meci.

ADVERTISEMENT

Gudmund Kongshavn va apăra poarta lui Dinamo și cu Gaz Metan Mediaș

Gudmund Kongshavn, portarul norvegian al lui Dinamo care are un salariu de cinci ori mai mare ca al lui Mihai Eșanu, va fi din nou titular și împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, singura soluție după plecarea lui Aleksander Mitrovic fiind tânărul Denis Oncescu.

Kongshavn a îngropat-o pe Dinamo cu UTA, când a greșit grav la unicul gol al partidei și a avut și alte ezitări, în timp ce la meciul cu Academica Clinceni a luat gol din corner.

ADVERTISEMENT

Dinamo o va întâlni pe Gaz Metan Mediaș în deplasare în etapa a treia a playout-ului, vineri, de la ora 20:30, o partidă pe care trebuie neapărat să o câștige pentru a ieși din zona retrogradării.

  • 20 martie a fost data ultimului meci al lui Mihai Eșanu în poarta lui Dinamo
ADVERTISEMENT