ADVERTISEMENT
Life

Geanina Ilieș, diagnostic grav primit din partea medicilor. Ce a descoperit vedeta

Autor: Alexa Serdan | 11.09.2020 | 14:27
Geanina Ilieș, diagnostic grav primit din partea medicilor. Ce a descoperit vedeta
Geanina Ilieș, diagnostic grav primit din partea medicilor. Ce a descoperit vedeta. Sursa foto: Instagram.com

Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche” de la Pro TV, a primit un diagnostic grav din partea medicilor. Frumoasa vedetă în vârstă de 35 de ani riscă să ajungă pe masa de operație dacă nu respectă cu strictețe indicațiile primite.

ADVERTISEMENT

Mai exact, moderatoarea a aflat că are cataractă, o maladie care de obicei se manifestă la o vârstă mult mai înaintată. Bruneta a mărturisit că ar fi trebuit să poarte ochelari, însă nu a făcut acest lucru, fapt care a dus la agravarea situației din prezent.

Doctorița care i-a efectuat consultul oftalmologic a precizat că momentan cataracta vedetei este într-o formă incipientă și se poate corecta prin purtarea de ochelari. În caz contrar, îndrăgita prezentatoare de televiziune riscă să ajungă pe masa de operație.

ADVERTISEMENT

Geanina Ilieș, diagnostic delicat primit după un consult. Ce a aflat prezentatoarea

Este formă clinică de cataractă congenitală. E o formă incipientă, se poate corecta cu ochelari. De obicei, are o importanță ereditatea.

Se află în stare incipientă, dar dacă nu e tratată corespunzător, poate să se ajungă la operație”, a declarat medicul oftalmolog care a consultat-o pe Geanina Ilieș, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Pro TV se bucură că a venit la timp la medic, urmând să mai facă un alt consult oftalmolog peste jumătate de an, însă până atunci frumoasa brunetă trebuie să fie extrem de atentă.

„Mă bucur că am vorbit cu doamna doctor, sunt mai multe faze, sunt o norocoasă”, a mărturisit vedeta în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Geanina Ilieș adoră televiziunea. Dezvăluirea făcută pe Instagram

„Am găsit o poză, veche, ce-i drept, de la știri. Și mă gândeam așa… cât de important este să iubești ceea ce faci. Știți vorba aia: dragostea cu de-a sila, nu se poate! Așa e și în profesia pe care ne-o alegem.

Pentru mine, televiziunea, mai exact proiectele frumoase și munca în echipă mi-au adus cele mai cool provocări, satisfacții și bucurii. De la editări știri, montaje, știri sportive, matinale cu orele, Fermă, Gospodar fără pereche….

ADVERTISEMENT

Toate sunt în sufletul meu și știți de ce? Pentru că sunt îndrăgostită de munca mea! 🙏🏻❤️ 🎥📺💻”, a scris recent Geanina Ilieș în mediul online.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!