Life

George Buhnici, audiat de CNCD. Ce a spus în apărarea sa și când va primi verdictul

A refuzat să se prezinte la prima audiere stabilită de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), însă, acum, George Buhnici a ajuns în fața autorităților. Cum s-a apărat fosta vedetă Pro TV?
30.08.2022 | 09:45
George Buhnici audiat de CNCD Ce a spus in apararea sa si cand va primi verdictul
George Buhnici a fost audiat de CNCD. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Declarațiile controversate pe care George Buhnici le-a făcut în luna iulie au condus la autosesizarea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD). Influencerul nu s-a prezentat la primul termen, pe 27 iulie, avocata sa motivând că are nevoie de mai mult timp pentru a pregăti apărerea. Pe 24 august, fosta vedetă Pro TV a ajuns, în cele din urmă, în fața membrilor instituției.

George Buhnici a ajuns la audierile CNCD. Cum s-a apărat fosta vedetă Pro TV

În luna iulie, George Buhnici a ajuns în centrul unui scandal de proporții după ce a făcut mai multe declarații controversate în timpul unui interviu. A spus că merge la plajă ca să vadă și piele și le-a sugerat fetelor să meargă la sală pentru a scăpa de celulită.

ADVERTISEMENT

De altfel, vorbind despre soția sa, a susținut că aceasta are „corp de minoră” și că se consideră norocos pentru asta. Afirmațiile considerate de mulți scandaloase i-au adus numeroase critici din partea persoanelor publice, a celor care îi urmăreau munca, și, totodată, au făcut ca CNCD să se autosesizeze.

Prima audiere a avut loc pe 27 iulie, însă fosta vedetă de la Pro TV a refuzat să se prezinte, avocata sa motivând că are nevoie de mai mult timp pentru a-și pregăti apărarea.

ADVERTISEMENT

Acum, surse din Consiliu au declarat că de la cel de-al doilea termen, care a avut loc pe 24 august, George Buhnici nu a mai lipsit. Influencerul și-a cerut scuze și a afirmat că atât el, cât și soția lui, au primit amenințări cu moartea în tot acest timp.

„De data aceasta s-a prezentat. Discuțiile au durat aproximativ 30 de minute, iar George Buhnici și-a cerut scuze, ne-a spus că a primit amenințări cu moartea atât el, cât și soția lui.

ADVERTISEMENT

A avut o atitudine corectă la audieri”, au declarat surse din cadrul CNCD pentru Libertatea.

Când va stabili CNCD un verdict în cazul lui George Buhnici?

Verdictul în cazul lui George Buhnici va veni la începutul lunii septembrie. După cum Cristian Jura, membru al Colegiului Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării a explicat pentru FANATIK, vedeta riscă o amendă cuprinsă între 2000 și 100.000 de lei.

„Pentru faptele în care este discriminat un grup de persoane, în cazul de față, domnul Buhnici s-a adresat femeilor în general, așadar ne putem raporta la un grup și nu la o persoană, amenda este între 2000 și 100.000 de lei”, ne-a spus Cristian Jura.

ADVERTISEMENT