Life

George Burcea are o nouă iubită? Fostul soț al Andreei Bălan, surprins în brațele unei blonde superbe

04.06.2020 | 17:13
George Burcea are o noua iubita Fostul sot al Andreei Balan surprins in bratele unei blonde superbe
ADVERTISEMENT

George Burcea pare decis să o uite pentru totdeauna pe Andreea Bălan, femeia care i-a fost parteneră de viață și l-a făcut tătic, dăruindu-i două fetițe superbe. La mai bine de patru luni de când și-au spus adio, acesta s-a afișat în compania unei alte femei. Chiar dacă identitatea sa rămâne un mister, ipostaza în care au fost surprinși cei doi i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva se naște o nouă idilă.

George Burcea, în ipostaze fierbinți cu o femeie misterioasă

Ei bine, întreaga controversă a fost spulberată câteva ore mai târziu, când am aflat că îndrăgitul actor a revenit cu forțe proaspete pe platourile de filmare. Cât despre superba blondină din imagine, între ei nu există decât o relație profesională. În plus, chiar dacă scenele cu pricina au aprins imaginația internauților, cadrul nu ne poate duce cu gândul la romantism, dat fiind faptul că amândoi erau plini de sânge.

ADVERTISEMENT

Căci mâinile tale sunt spurcate de sânge și degetele tale cu nedreptate; buzele tale au spus minciuni; limba ta momăie răutate”, a scris George Burcea pe contul său de Instagram.

De altfel, Andreea Bălan a dezvăluit recent că relația lor a început să se deterioreze după vacanța din luna februarie. Cei doi nu s-au mai văzut pentru mult timp, în condițiile în care actorul filma toată ziua și se întorcea acasă doar noaptea, când soția sa dormea.

ADVERTISEMENT

Cum ne-am întors (n.r din vacanță), el a început niște filmări la scurtmetraje și, timp de două săptămâni, a venit acasă, doar trei-patru ore pe noapte, cât să doarmă, astfel că noi nici măcăr nu ne mai vedeam”, a declarat îndrăgita artistă.

Ce spune Andreea Bălan despre o viitoare poveste de dragoste

Sunt tânără! Îmi doresc pe cineva care să mă iubească…Acum ți-aș spune că nu m-aș mai căsători, dar nu se știe, peste câțiva ani. Îmi doresc foarte mult iubire. Deși par foarte dură, la bază sunt un om foarte sensibil, am două personalități.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva care să mă iubească și pe care să-l iubesc, îmi doresc iubire. George vine o dată pe săptămână la fetițe, e musai să vină. Vrea, nu vrea, vine.

Sunt tânără și…am lansat un videoclip, se numește „Am crezut în basme” și prezintă exact stările și etapele suferinței mele și sunt convinsă că foarte multe femei se vor regăsi în acest videoclip, atunci când intri într-o relație intri întreg, iar când ieși, ieși în bucăți.

ADVERTISEMENT

Îmi place să-mi pun sufletul în piese, la mine cele mai frumoase piese sunt cele cântate din suflet. Trebuie să fii decent, discret…prin muzică trebuie să existe o anumită melancolie, să exprime ceva”, a spus Andreea Bălan în momentul în care a fost adusă în discuție posibilitatea unei noi relații.

ADVERTISEMENT