Life

George Burcea, reacție ieșită din comun. Fostul soț al Andreei Bălan a fost aspru criticat

George Burcea și-a ieșit din fire după ce a fost apostrofat de o persoană care îl urmărește pe rețelele de socializare. Fostul soț al artistei Andreea Bălan nu s-a putut abține și a reacționat.
20.05.2021 | 19:06
George Burcea reactie iesita din comun Fostul sot al Andreei Balan a fost aspru criticat
ADVERTISEMENT

Actorul a avut o reacție ieșită din comun, după ce a fost criticat de o urmăritoare care i-a adus aminte de perioada în care locuia alături de soție și cele două fete pe care le au împreună pe care acum le vizitează doar în weekend-uri.

Fostul partener de viață al juratei de la „Te cunosc de undeva!” petrece destul de mult timp alături de copii, dovadă imaginile pe care le publică în mediul virtual. Cu toate acestea sunt persoane care îi reproșează că și-a abandonat familia pentru a face cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

George Burcea și-a ieșit din minți. Ce i-a spus actorul unei urmăritoare

Ce frumos erai când stăteai cu Andreea Bălan. Acum zici că ești de cartier, neîngrijit. Fiecare casă are certuri, dar tu ai ales cariera”, este mesajul primit de George Burcea, după ce a publicat o poză cu una dintre fiicele sale.

Artistul nu a stat prea mult pe gânduri și a ripostat imediat. Vedeta i-a dat replica urmăritoarei sale, cărei a ținut să-i atragă atenția asupra propriei vieți personale, George Burcea subliniind faptul că este sătul de astfel de remarci venite din partea oamenilor.

ADVERTISEMENT

„Oare chiar nu aveți viață personală? Nu aveți rușine? Casa voastră pute. Acum aștept comentarii cum că vorbesc urât, agresiv… Luați cu pâine”, este răspunsul oferit de George Burcea, potrivit cancan.ro.

Ieșirea actorului nu este prima de acest gen, în trecut lansând mai multe acuzații în online. Fostul soț al Andreei Bălan este tot mai revoltat de mesajele venite din partea celor din mediul virtual, mai ales de când a luat decizia de a pleca de acasă.

ADVERTISEMENT

George Burcea și cântăreața nu mai locuiesc sub același acoperit din luna februarie a anului 2020, la scurt timp după ce s-au întors din vacanța din Maldive. În prezent, cei doi se află în proces de divorț, urmând ca lucrurile să se clarifice curând.

George Burcea iubește din nou. La fel și artista Andreea Bălan

Actorul și Andreea Bălan au încercat să păstreze o relație de prietenie de dragul celor doi copii pe care-i au împreună, dar la un moment dat s-a ajuns la certuri și discuții aprinse. În momentul de față George Burcea vorbește cu fosta soție numai despre fete.

ADVERTISEMENT

Artistul și-a refăcut viața sentimentală alături de fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea”, Viviana Sposub. Tânăra l-a cucerit în timpul filmărilor de la „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, care au avut loc în vara anului trecut.

La rândul ei, jumătatea trupei Andre trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei Sonia Argint.

Andreea Bălan a fost prima care s-a îndrăgostit, deși nu credea că i se va întâmpla asta curând. Vedeta este fericită și împlinită și nu exclude posibilitatea de a se căsători pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT