Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cui i-a dat Pușcaș tricoul după 1-0 cu Elveția. „E pentru dumneata. Mi-au dat lacrimile!”

George Pușcaș a făcut un gest incredibil după România - Elveția 1-0. Cui i-a oferit tricoul de la națională atacantul lui Genoa.
22.11.2023 | 12:25
Cui ia dat Puscas tricoul dupa 10 cu Elvetia E pentru dumneata Miau dat lacrimile
Cui i-a dat Pușcaș tricoul după 1-0 cu Elveția. „E pentru dumneata. Mi-au dat lacrimile!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

George Pușcaș și-a spălat păcatele în ultimele două meciuri din preliminariile lui Euro 2024. Atacantul de la Genoa a marcat unul din golurile victoriei care ne-a dus la turneul final, scor 2-1, cu Israel și a încheiat pe teren succesul de poveste cu Elveția, scor 1-0.

Cui i-a dat George Pușcaș tricoul după România – Elveția 1-0: „Mi-au dat lacrimile”

George Pușcaș a fost protagonistul unui moment emoționant la finalul meciului cu Elveția, pe care l-am câștigat și care ne-a făcut să terminăm pe 1 în preliminariile lui Euro 2024.

ADVERTISEMENT

„Ce m-a surprins, hai să spun, ce m-a impresionat cel mai mult. Mă duc în vestiar cu președintele, să îi pupăm, să îi felicităm, acolo, cu toții, cum e normal, printre ei am și eu jucători cu care am foarte multe relații.

Mai puțin cu George Pușcaș. Care e crescut în alt mediu, e plecat de mult în țară. Și când ajung în dreptul lui, stătea cu un tricou în mână. Tricoul lui cu care a jucat aseară. Zice ‘Ăsta e pentru dumneata’. Zic ‘Bă, poate ai altă obligație. Eu iau oricând un tricou de la magazie’.

ADVERTISEMENT

La care el ‘Nu, ăsta e pentru dumneata pentru cum te-ai comportat cu mine și cum m-ai susținut de-a lungul timpului’. Mi-au dat lacrimile. E un semn că ținem unii la alții și ne pasă de unul și de celălalt”, a dezvăluit Mihai Stoichiță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Pușcaș a fost afectat de critici: „I s-a făcut o mare nedreptate”

Până să explodeze în finalul de campanie, George Pușcaș a fost probabil cel mai criticat „tricolor”. Atacantul de la Genoa a fost devastat. „I s-a făcut o mare nedreptate. La nivel de critică a fost mai rău decât ce i s-a întâmplat lui Rodion Cămătaru pentru că atunci pe vremea comuniștilor erau 2-3 ziare, o voce sau două. 

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere al valorii fotbalistice îți dai seama că nu. George trebuie să mai aibă multe realizări în carieră ca să ajungă la valoarea lui”, a declarat Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA.

Întrebat de Horia Ivanovici dacă vârful a avut vreodată gândul să renunțe la națională, Vochin a răspuns: „El a suportat cu stoicism și a vrut să arate pe teren că lucrurile nu stau așa. Eu nu sunt chiar atât de apropiat de el ca să îmi dau seama, dar eu nu am auzit să discute despre așa ceva”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

GESTUL lui Puscas din VESTIARUL nationalei dupa Romania - Elvetia 1-0 | DEZVALUIREA lui Stoichita

ADVERTISEMENT