Sport

George Pușcaș, pus în dificultate de copii: „Jucam fotbal în casă, spărgeam televizorul și geamurile cu mingea”. Video

George Pușcaș, atacantul echipei naționale a României, a oferit un altfel de interviu, după ce a răspuns întrebărilor trăznite ale mai multor copii.
21.09.2022 | 15:41
George Puscas pus in dificultate de copii Jucam fotbal in casa spargeam televizorul si geamurile cu mingea Video
8 goluri are George Pușcaș în 30 de meciuri la echipa naționaă a României. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

George Pușcaș, atacantul celor de la Genoa, a avut parte de o surpriză în cantonamentul naționalei și a primit o serie de întrebări de la mai mulți copii, care mai de care mai trăznite.

George Pușcaș, în rolul lui Virgil Ianțu la „Copiii întreabă lucruri trăznite”: „Bună întrebare!”

George Pușcaș a oferit interviul zilei pentru FRF TV. În rolul reporterilor au fost mai mulți copii, care l-au pus în dificultate pe vârful „tricolorilor”. David, 8 ani, junior la Poli Timișoara, a avut o curiozitate legată de atacantul cu 8 goluri marcate la națională: „Ești supărat când nu dai gol?”. George Pușcaș a fost sincer: „Bună întrebare! Sunt supărat câteodată, depinde și de ceea ce face echipa. De obicei, când batem nu mă afectează așa mult”.

ADVERTISEMENT

Sophie, o fetiță de nouă ani, a avut o altă curiozitate: „Îți mai aduci aminte când ai scris primul tău bilețel de dragoste?”.  Fotbalistul a recunoscut că obișnuia să le scrie fetelor: „Bună, Sophie. A trecut ceva timp. Eram la școală, nici nu îmi mai amintesc. Știu că am scris ceva fetelor. Nu îmi mai aduc aminte cuvintele. Cu siguranță îmi plăcea foarte mult de fata aia”.

Un puști pe nume Ianis (11 ani) a avut două întrebări pentru George Pușcaș: „Câte duble ai făcut cel mai multe pe picior? O să joci vreodată la o echipă din România?”. Atacantul în vârstă de 26 de ani a recunoscut că nu ar refuza un transfer în SuperLiga pe viitor: „Salut, Ianis. Țin minte că atunci când eram mic aveam obiectivul să fac o sută de duble. Mi se părea un număr atât de mare încât credeam că dacă voi face asta, voi reuși să fac orice în fotbal. Asta nu pot să îți răspund, pentru că niciodată nu se știe unde te duci în fotbal. Cu siguranță orice e deschis și se poate întâmpla”.

ADVERTISEMENT

George Pușcaș e mare fan ciorbă: „Ca în România nu mai găsești nicăieri!”

Maria, în vârstă de 5 ani, i-a pus o nouă întrebare „de baraj” lui George Pușcaș: „Ce-ți place? Ciorbica de cartofi sau mâncărica de mazăre?”. Atacantul a explicat că e un „ciorbar” autentic: „Bună, Maria. Dintre felurile astea două, merg pe ciorbă. E una din mâncărurile mele preferate încă din copilărie. Ciorbă ca în România nu mai găsești nicăieri!”.

Diana a vrut să știe de la Pușcaș  „care era jucăria ta preferată când erai mic?”, la care fotbalistul a răspuns sigur pe el: „Bună, Diana. Jucăriile mele preferate erau mașinile. Mă jucam întruna și părinții mei încă le păstrează. Mă jucam cu prietenii mei și cu sora mea. Nu-mi plăcea deloc să desenez”.

ADVERTISEMENT

Eva (8 ani) a fost curioasă cum își petrecea timpul George Pușcaș în vacanța de vară: „Ce făceai în vacanța de vară?”. Pușcaș: „Bună, Eva. Când eram mic mergeam la mare în vacanță și stăteam mai mult pe afară și pe la bunici. Mă jucam prin fața blocului, nu obișnuiam să părăsesc zona în care stăteam”.

George Pușcaș a dezvăluit cum era pedepsit când se juca cu mingea în casă: „Apoi reveneam la obiceiurile mele”

Ștefan (8 ani) tocmai a fost pedepsit pentru că a spart televizorul, deoarece că se juca cu mingea în casă. El a vrut să știe dacă fostul atacant al lui Reading a trecut prin aceleași probleme când era de vârsta lui: „Te jucai fotbal în casă când erai mic?”. George Pușcaș a recunoscut că același lucru a pățit și el: „Da, mă jucam întruna în casă, chiar dacă mai spărgeam televizorul și geamurile vecinilor, dar asta nu mă împiedica să continui ceea ce îmi plăcea. Eram și eu pedepsit ca tine, câteva zile, dar apoi reveneam la obiceiurile mele”.

ADVERTISEMENT

Alexia (7 ani) a avut o altă curiozitate culinară: „Ce ți-ar plăcea să mănânci dimineața? Cereale cu lapte sau unt cu pâine și gem?”. George Pușcaș s-a declarat un mare fan al cerealelor: „Bună, Alexia. Cerealele cu lapte au fost mereu prima mea iubire la micul dejun și niciodată nu am renunțat la asta”.

Tudor (12 ani) e fotbalist și vrea un sfat de la un jucător de echipă națională: „Salut, George! Sunt și eu fotbalist și aș vrea să știu cheia succesului pentru un jucător să ajungă la lotul național”. George Pușcaș consideră însă că sunt mult mai mulți factori importanți care trebuie luați în calcul: „Cheia succesului constă în mai multe aspecte. În primul rând, perseverența și lupta continuă cu tine și munca pe care o faci zi de zi, pentru că e important să nu renunți la ceea ce vrei și la ceea ce faci, să încerci mereu să te depășești pe tine și să-ți impui niște obiective”. 


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,25 este cota pentru „2 solist” la meciul Finlanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT