News

George Simion acuză ”sistemul” de lovitură de stat de frica AUR: ”Le fuge pământul de sub picioare”

George Simion a lansat o nouă serie de acuzații la adresa ”sistemului PSD și PNL, condus de Klaus Iohannis”: ”Se tem că AUR va câștiga alegerile”
22.03.2024 | 10:12
George Simion acuza sistemul de lovitura de stat de frica AUR Le fuge pamantul de sub picioare
George Simion, noi acuzații la adresa PSD și PNL Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

George Simion susține că ”sistemul” a încercat tot felul de atacuri cu imagini trucate sau înregistrări audio false, dar că ”sistemul nu poate opri AUR”.

George Simion acuză ”sistemul” de lovitură de stat de frica AUR

Liderul AUR mai susține că, de frica formațiunii pe care o conduce, ”sistemul” a comasat alegerile, atunci când a constatat că niciuna dintre ”mizerii” nu convinge românii.

ADVERTISEMENT

”De la începutul anului, sistemul condus de PSD și PNL sub oblăduirea lui Klaus Iohannis a făcut tot ce i-a stat în putință să pună tot felul de obstacole în calea AUR.

Au început cu niște denigrări de doi bani prin imagini trucate, au încercat să folosească înregistrări audio false, dar degeaba. Până la urmă, ce nu și-au dat seama este că românii nu pică în plasa lor.

ADVERTISEMENT

Apoi au continuat cu mizerii și mai mari: au comasat alegerile de frica AUR! Da, de frica noastră, pentru că Ciolacu (probabil sfătuit de consultanții plătiți cu bani grei) a anunțat cu surle și trâmbițe că își dă demisia dacă pierde alegerile europarlamentare.

Toate sondajele arată că AUR este în creștere, iar PSD este într-o scădere abruptă. Și ce au făcut pentru a se salva? Au dat o lovitură de stat călcând în picioare democrația, Constituția, legile țării. Totul, cu girul instituțiilor pe care și le-au subordonat, Avocatul Poporului și Curtea Constituțională”, a scris Simion pe blogul său.

ADVERTISEMENT

”Le fuge pământul de sub picioare”

Un alt atac împotriva AUR, mai spune Simion, este faptul că s-a încercat scoaterea reprezentanților partidului din secțiile de votare, iar când nici acest lucru nu i-a reușit, ”sistemul” l-a trimis pe Marcel Ciolacu să recicleze tema interdicțiilor de a intra în Republica Moldova și Ucraina.

”Dar nu s-au oprit aici! Au încercat, prin ordonanța de urgență prin care s-au comasat, să ne blocheze să avem oameni în secțiile de vot.

ADVERTISEMENT

De ce? Pentru că oamenii noștri, oamenii de AUR, apără voturile fiecărui român care susține partidul nostru, nu se vor deda la niciun fel de înțelegeri ascunse cu pesediștii și peneliștii.

Sistemul nu poate opri AUR

Pe scurt: le stricăm tot jocul din ziua votului. Nu le-a mers nici cu asta! AUR va avea oameni în secțiile de vot și vom apăra votul românilor!

Pentru că nici asta nu le-a ieșit, Ciolacu a reciclat subiectul documentelor primite de la Ucraina și Moldova în ceea ce privește interdicția mea de a intra în aceste două state.

Asta nu arată decât disperarea lui Marcel Ciolacu și a sistemului din jurul lui care începe, pas cu pas, să se destructureze, începe să tremure și mai tare pentru că le fuge pământul de sub picioare”, a mai scris șeful Alianței pentru Unirea Românilor.

”Sistemul” vrea să scoată partidul în afara legii

Urmează, își mai avertizează Simion alegătorii, cel mai puternic atac: încercarea de a scoate AUR în afara legii, iar ”sistemul”, mai spune el, și-a pus la lucru ”trâmbițele”, precum Remus Pricopie, rectorul SNSPA.

”Ce mai urmează acum? Păi, ne cam putem da seama din tot ce trâmbițează trompetele pesediste precum Pricopie: vor să scoată AUR în afara legii.

Este singura lor soluție pentru a opri cea mai mare mișcarea de renaștere națională din ultimii ani! Este singura lor soluție pentru a opri AUR!

Nu o să le meargă nici cu asta, așa cum nu le-a mers cu nimic din tot ce au încercat. Suntem și vom fi mai puternici decât acum!

Avem de partea noastră două atuuri pe care ei nu le au: ROMÂNII și DREPTATEA! Și vom merge până la capăt pentru a-i apăra pe români, pentru a pune capăt acestui sistem hidos care ne-a condus de 34 de ani.

2024 este un an vital pentru democrația din România, pentru viitorul nostru! Începând cu 9 iunie trebuie să facem alegerea corectă, alegerea de AUR pentru România!”, conchide Simion.

ADVERTISEMENT