ADVERTISEMENT
News

George Simion anunță o colaborare a AUR cu un partid conservator criticat de UE: “Ne vor ajuta cu expertiză”

Autor: Rareș Mușătoiu | 18.02.2021 | 23:01
George Simion anunță o colaborare a AUR cu un partid conservator criticat de UE:
George Simion anunță o colaborare a AUR cu un partid conservator criticat de UE: "Ne vor ajuta cu expertiză" foto: hepta.ro

George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, a anunțat joi, în exclusivitate, o colaborare a partidului său cu o formațiune conservatoare europeană, țintă a mai multor critici din partea Uniunii Europene, declarând că “avem o relație strânsă, ne vor ajuta cu expertiză”.

ADVERTISEMENT

De la început, partidul AUR s-a declarat ca fiind unul conservator, construindu-și programul politic pe patru piloni: familia, patria, credința și libertatea.

Astăzi, Simion a explicat ferm că va cere alegeri anticipate și va încerca procedura de suspendare a președintelui Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

George Simion, anunț despre o colaborare AUR cu un partid conservator european

“Eu nu văd un proiect de țară, eu vreau o Românie condusă de profesioniști, ce se întâmplă astăzi este departe de ceea ce a propus PNL și USR-PLUS.

Cineva trebuie să se gândească și la țăranul român, la minerul din Lupeni. Se vor vinde CEC-ul, Poșta, va fi băgat în faliment și CFR-ul. Măcar cu gratuitatea dată studenților se mai ținea în viață CFR-ul, trebuia lăsată această gratuitate. 

ADVERTISEMENT

Se vrea distrugerea strategică a tuturor companiilor de stat. Vom lucra cu PiS, un partid conservator care se află la guvernare în Polonia și vom intra în familia politică a conservatorilor europeni.

În Polonia se fac proiecte pentru revenirea polonezilor în țară, la noi nu există nimic care să ia în calcul acest lucru, dar noi vom depune inițiative legislative”, a declarat George Simion la RTV.

ADVERTISEMENT

Co-președintele AUR: “La stat sunt oameni numiți politic care săvârșesc acte de corupție”

“Am depus inițiative legislative legate de dreptul de vot al tuturor celor din străinătate, că a fost o bătaie de joc la ultimele alegeri organizate de domnul Orban. Am depus lege pentru retragerea finanțării partidelor politice de la bugetul de stat.

La nivelul instituțiilor de stat sunt numiți politic oamenii care săvârșesc acte de corupție, de exemplu este vorba de Costel Alexe care, din banii noștri, din banii pădurilor, vindea cherestea, tablă.

ADVERTISEMENT

Dacian Cioloș o susține pe Irina Alexe, ieșită la pensie la 43 de ani, 13.000 de lei. Asta nu e o bătaie de joc la adresa votanților români?

Avem acest exemplu, domnul Daniel Militaru, din Olt. Vorbim de bugetul de stat, nu este niciun proiect pentru mediul rural, deși trăiesc 43% dintre români la țară”, a adăugat liderul AUR.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!