News

George Simion are un anunț sumbru: ”Vor fi luate proprietăţile românilor de către bănci”

Președintele AUR, George Simion, i-a avertizat pe români că dacă nu vor ieși la proteste, vor suporta consecințe dintre cele mai neplăcute.
10.10.2022 | 18:05
George Simion are un anunt sumbru Vor fi luate proprietatile romanilor de catre banci
George Simion nu renunță la ideea protestelor după cel organizat la 2 octombrie 2022. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Într-o intervenție la România TV, George Simion a declarat că protestele vor avea efect dacă vor fi organizate în luna octombrie, până la emiterea primelor facturi la energie electrică.

George Simion crede că români vor plăti și prețul nepăsării

După acest interval, președintele AUR consideră că românii vor fi sufocați de valoarea mare a facturilor. Deputatul a dezvăluit că în weekend, colegii săi au ieșit la protest după ce au fost la biserică.

ADVERTISEMENT

Făcând o comparație cu această acțiune, liderul AUR a subliniat că toți românii ar trebui să le urmeze exemplul și să iasă în număr cât mai mare la proteste.

Toti românii care sunt nemultumiţi trebuie să iasă în stradă. Vor fi luate proprietăţile românilor de către bănci şi distribuitori. Tu, ca guvernare, cum să admiţi să fie jefuită populaţia?

ADVERTISEMENT

Asta face Virgil Popescu. Trebuie să nu mai închidem minele și să dăm drumul la termocentrale. Proteste au fost şi duminică în toată ţara. Sunt proteste peste tot din cauza facturilor. Acestea sunt imaginile României adevărate.

Liderul AUR susține că în luna noiembrie, protestele vor fi tardive

Protestele foamei, ale disperării… Oamenii văd ce se întâmplă peste tot în ţară din cauza facturilor. Eu am spus de ce cred că în luna octombrie trebuie sa fie luna protestelor”, a declarat George Simion la România TV.

ADVERTISEMENT

Altfel, amintim că la 2 octombrie, între susținătorii lui George Simion și cei ai Dianei Șoșoacă a fost înregistrat un incident. După mai multe îmbrânceli între simpatizanții celor două figuri politice, senatoarea independentă a solicitat intervenția jandarmilor.

În cele din urmă, intervenția promptă a oamenilor legii a calmat spiritele. La protestul AUR organizat în urmă cu 8 zile în Piața Universității și Piața Victoriei au participat aproximativ 3.000 de persoane.

ADVERTISEMENT

Inițial, George Simion a mizat pe prezența a cel puțin câteva zeci de mii de români nemulțumiți de explozia prețurilor la energie și alimente. Politicianul a crezu că și la București pot fi repetate imaginile de la Praga, capitală în care 50.000 de oameni s-au strâns la un protest în septembrie.

 

ADVERTISEMENT