Sport

George Țucudean, dezvăluiri despre problemele cu inima. Nu îl înțelege pe Christian Eriksen: „Nu mai jucam pentru nimic în lume! Doamne ferește!”

George Țucudean (31 de ani) s-a retras din fotbal și nu are de gând să revină prea curând. Fostul atacant e stupefiat de decizia lui Christian Eriksen de a reveni pe teren după ce a fost la un pas de moarte.
22.08.2022 | 11:49
George Tucudean dezvaluiri despre problemele cu inima Nu il intelege pe Christian Eriksen Nu mai jucam pentru nimic in lume Doamne fereste
George Țucudean s-a retras din fotbal la în august 2020. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

George Țucudean prosperă în afaceri și nu se mai gândește la fotbal, fiind nevoit să se retragă din cauza problemelor medicale.

George Țucudean nu regretă că a renunțat la fotbal: „Așa a vrut Dumnezeu!”

George Țucudean a vorbit pentru gsp.ro, despre cum a reușit să treacă peste cel mai dificil moment din viața sa: „Așa a vrut Dumnezeu! La concluzia asta am ajuns. Și cu mama la fel (n.r. mama lui George Țucudean a murit în aprilie 2021). Tot ceea ce a fost posibil am încercat, n-ai nicio șansă să scapi, oricât de mulți bani ai sau investești. Mergi până în pânzele albe, dar totul e cum vrea Dumnezeu”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, fostul atacant mai păstrează totuși o șansă să revină în fotbal: „Da! Dacă ai zis că aș fi sănătos…”.

Christian Eriksen a fost la un pas să moară pe teren la EURO 2020, iar Țucudean nu poate concepe cum danezul nu a luat decizia să se retragă: „Nu mai jucam… Doamne-ferește! Pentru nimic în lume. Mă duceam pe plajă… I s-a oprit inima, la el a fost rău de tot”.

ADVERTISEMENT

George Țucudean nu își mai face griji pentru starea lui de sănătate: „Nu se moare cu ce am eu”

George Țucudean și-a revenit din punct de vedere psihic însă a trecut prin șocul vieții. Acum nu se mai teme: „Deloc. Nu se moare cu ce am eu. La început totuși, de stres, nu mai vedeam a doua zi! Stresul e cel mai rău, te ucide. Slăbisem de stres, eram rău de tot. Psihic, mintea îmi crea panică. Și întreținea acele probleme”.

Fostul jucător al UTA, Dinamo, CFR Cluj sau FCSB se mai gândește la momentele frumoase petrecute pe gazon: „Colectivul din care faci parte. Apoi, febra meciurilor, e ceva unic în sine să fii sportiv de performanță, nu doar în fotbal”.

ADVERTISEMENT

Țucudean a fost impresionat de seria de titluri cucerite de CFR Cluj, mai ales că ar fi putut fi și el pe teren: „Am avut și momente când mă gândeam: ‘Mă, ce bine ar fi fost dacă mai jucam’ sau vedeam cum lua CFR Cluj campionatul și ziceam ‘Ce bine era dacă eram și eu acolo’. Dar astfel de momente au trecut, trec, repede”.

George Țucudean a urât fotbalul: „Nu m-am uitat o perioadă”

„Am avut o perioadă în care nu m-am uitat și, imediat după ce m-am lăsat, aveam o anumită ură pe fotbal! Asta fiindcă apăruseră problemele acolo. Nu cred că o să găsesc răspunsul la întrebarea asta, „De ce?”, așa a fost să fie, totul se întâmplă cu un scop în viață. O ușă se închide, se deschid alte două. Am avut o perioadă în care nici nu voiam să aud despre fotbal.

ADVERTISEMENT

Am avut totuși cel mai mare noroc, fiindcă am avut oportunități de a-mi ocupa timpul: SPA-ul, hotelul să-l deschid, chestiile astea mă făceau să fiu prins cu treaba de la 7-8 dimineața până seara. Uitam că nu mai joc fotbal. Cu toate că m-am lăsat, nu prea mai fac sport”, a mai spus Țucudean pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT