Sport

Georgina Rodriguez a dezvăluit fără să vrea ziua când Cristiano Ronaldo se va retrage din fotbal! Nu mai e mult timp! Video

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a dezvăluit momentul în care starul portughez se va retrage din fotbal.
04.03.2024 | 09:40
Georgina Rodriguez a dezvaluit fara sa vrea ziua cand Cristiano Ronaldo se va retrage din fotbal Nu mai e mult timp Video
Georgina Rodriguez a dezvăluit când se va retrage Cristiano Ronaldo din fotbal. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez, partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo, a făcut senzație pe podium în cadrul Săptămânii de Modă de la Paris. Iubita starului portughez a dezvăluit, fără să vrea, momentul în care cvintuplul Balon de Aur își va agăța ghetele în cui.

Georgina Rodriguez a dezvăluit fără să vrea ziua când Cristiano Ronaldo se va retrage din fotbal! Nu mai e mult timp!

Cristiano Ronaldo continuă să joace la cel mai înalt nivel chiar dacă la începutul lunii februarie, fostul atacant de la Real Madrid sau Juventus a împlinit vârsta de 39 de ani. Câștigător de 5 ori al Balonului de Aur, Ronaldo nu a vorbit răspicat despre retragerea din fotbal.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată, internaționalul portughez a precizat că va juca până în momentul în care nu va mai putea fizic. Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a făcut dezvăluiri concrete despre momentul în care portughezul va alege să pună capăt unei cariere spectaculoase.

Georgina Rodriguez l-a dat de gol pe Cristiano Ronaldo. ”Cristiano, într-un an, e gata. Poate doi, nu știu sigur”, a spus Georgina Rodriguez într-un videoclip care s-a viralizat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez, apariție spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris

Georgina Rodriguez face spectacol pe rețelele de socializare cu aparițiile sale. Iubita lui Cristiano Ronaldo nu a putut lipsi de la unul dintre cele mai mari evenimente de modă din lume. Săptămână Modei de la Paris a avut loc în perioada 26 februarie – 5 martie.

Georgina Rodriguez a urcat pe podium îmbrăcată într-o rochie inspirată din tricoul de joc al lui Cristiano Ronaldo din perioada în care portughezul evolua la Manchester United. Pe ținută a fost inscripționat numărul „7”, alături de autograful lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Familia modelului spaniol a fost prezentă la evenimentul de gală și cel care a lipsit a fost chiar Cristiano Ronaldo. Cel mai bun marcator în 2023, Ronaldo a avut încasări de 339 de milioane de euro în primul sezon din Arabia Saudită.

Georgina Rodriguez
Georgina Rodriguez a apărut pe podiumul Săptămânii de Mode de la Paris cu o rochie inspirată din tricoul de joc al lui Cristiano Ronaldo. Foto: hepta.ro.

Cristiano Ronaldo a vorbit despre retragere la începutul anului: „Se va întâmpla în curând”

Cristiano Ronaldo a fost întrebat despre retragerea din fotbal la începutul anului, la Dubai Globe Soccer Awards, unde a obținut premiile pentru cel mai bun jucător din Orientul Mijlociu, premiul Globe Soccer Maradona pentru cele mai multe goluri marcate într-un an calendaristic, dar și premiul pentru jucătorul preferat al fanilor.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte fericit la Al-Nassr, a fost un pas mare pentru mine. Arabia Saudită e în plin proces de dezvoltare. Va dura mult, dar, pas cu pas, vor ajunge la cel mai înalt nivel. Cred că liga din Arabia Saudită va fi în TOP 3 campionate din lume. Arabii vor fi mândri.

Când voi simți că e gata (n.r. se va retrage). Nu știu, sincer să spun. Bineînțeles că se va întâmpla în curând…adică voi mai juca încă 10 ani. Nu, glumesc…nu știu, vom vedea”, au fost cuvintele lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT