Sport

Georgina Rodriguez, apariție spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris! Cum a defilat iubita lui Ronaldo. Video

Georgina Rodriguez se află în acest zile în capitala Franței și a surprins cu o prezență uluitoare pe podium la Săptămâna Modei de la Paris.
02.03.2024 | 07:58
Georgina Rodriguez se află în acest zile în capitala Franței și a surprins cu o prezență uluitoare pe podium la Săptămâna Modei de la Paris. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Focoasa brunetă l-a lăsat singur pe Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită, după ce starul portughez a fost suspendat o etapă ca urmare a gesturilor obscene făcute în direcția fanilor lui Al Shabab.

Georgina Rodriguez a încins atmosfera la Săptămâna Modei de la Paris

Așadar, Georgina Rodriguez a mers la Săptămâna Modei de la Paris și nu a fost doar un spectator de lux, ci chiar a urcat pe podium într-o costumație care a surprins asistența din capitala Franței.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Cristiano Ronaldo a defilat într-o rochie roșie lungă până în pământ. Partea superioară a vestimentației fost transformată după modelul tricoului pe care starul portughez l-a îmbrăcat la Manchester United.

În schimb, numărul 7 și numele lui Ronaldo a fost plasate în partea din față. În plus, pe rochia purtată de Georgina Rodriguez se poate vedea foarte clar autograful iubitului său, jucător acum la Al Nassr.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a fost însoțită la Paris de întreaga familie, care a urmărit defilarea din culise. Singurul care a lipsit a fost chiar Ronaldo, care a preferat să rămână în Arabia Saudită pentru a fi alături de colegii săi la meciul încheiat la egalitate cu Al Hazm, scor 4-4.

Iubita lui Ronaldo a făcut furori la Veneția

Georgina Rodriguez i-a încântat pe fani cu apariții spectaculoase din vacanța pe care a petrecut-o alături de Cristiano Ronaldo în Dubai. Pe lângă diversele ținute încântătoare, modelul iberic și-a etalat o parte din colecția de bijuterii.

ADVERTISEMENT

Setul cuprinde mai multe diamante în valoare totală de 2,7 milioane de lire sterline. De asemenea, Georgina Rodriguez a ieșit în evidență cu un inel Cartier de aproximativ 600.000 de lire sterline.

Anul trecut, Georgina Rodriguez a bifat o apariție de senzație la Festivalul de Film de la Veneția. Partenera lui Cristiano Ronaldo a reinterpretat o rochie a Juliei Roberts, purtată de vedetă în filmul Pretty Women.

ADVERTISEMENT

Rochia roșie, cu o trenă lungă, a atras imediat atenția. Aceasta face parte din colecția de primăvară 2024 a casei de modă Vetements. Stilul cambrat și trena spectaculoasă i-au pus în valoare formele apetisante și bustul voluminos.

ADVERTISEMENT