Life

Georgina Rodriguez, apariție surprinzătoare la Cannes. Cum a fost pozată iubita lui Cristiano Ronaldo, după moartea fiului

Apariție surprinzătoare la Festivalul de Film de la Cannes. Georgina Rodriguez, partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo, a fost fotografiată în public după tragedia morții copilului lor.
25.05.2022 | 17:13
Georgina Rodriguez aparitie surprinzatoare la Cannes Cum a fost pozata iubita lui Cristiano Ronaldo dupa moartea fiului
Georgina Rodriguez, apariție surprinzătoare la Cannes. Foto: Colaj Fanatik / Instagram și Hepta
ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez a avut prima apariție publică de când a pierdut unul dintre gemeni la naștere, la Festivalul de Film de la Cannes.

Cum a apărut Georgina Rodriguez după moartea băiețelului său la naștere

Georgina Rodriguez a avut prima apariție publică după ce a trecut printr-o experiență traumatizantă la naștere, când băiețelul ei și al lui Cristiano Ronaldo a murit. Aceștia trebuiau să aibă gemeni, dar au plecat acasă doar cu o fetiță.

ADVERTISEMENT

După o pauza pe care a decis să o ia după moartea băiețelului lor, Georgina Rodriguez a revenit în atenția publicului și a mers în Franța la Festivalul de Film de la Cannes.

Pentru prima apariție publică de la vestea tragicei morți a fiului lor chiar la naștere, iubita lui Cristiano Ronaldo a ales o salopetă neagră din piele cu mâneci lungi și multe fermoare.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)


Vedeta de pe rețelele de socializare a accesorizat ținuta cu niște pantofi stiletto cu toc foarte înalt, dar și cu bijuterii masive.

De asemenea, Georgina Rodriguez a purtat o pereche de ochelari de soare culoare neagră, cu reflexii, și cel mai scump element din ținută este geanta exclusivistă Hermes, de culoare portocalie, aceasta constituind acea pată de culoare din ținuta monocromatică a vedetei.

ADVERTISEMENT
Georgina la Cannes
Cum a apărut Georgina Rodriguez. foto: instagram

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au trecut printr-o tragedie

Georgina Rodriguez și iubitul său, fotbalistul Cristiano Ronaldo au trecut prin clipe extrem de grele. Aceștia se aflau la spital, unde Georgina trebuia să nască. Cuplul trebuia să plece acasă cu doi copii, dar unul dintre gemeni lor a murit la naștere.

Atunci, fotbalistul declarat că este cea mai mare durere pe care a simțit-o, dar de acum se vor concentra pe viața fetiței lor, pe care au botezat-o Bella Esmeralda.

ADVERTISEMENT

„Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte.

Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire”, scria Ronaldo pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT