Sport

Gerard Pique, alături de fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo după despărțirea de Shakira. ”Fotografia despre care vorbește toată lumea”

Toată lumea vorbește despre ultima piesă a Shakirei, în care este ”înfierat” de cântăreață pentru că a înșelat-o, iar Pique pune paie pe foc: s-a pozat la Paris cu Irina Shayk.
22.01.2023 | 12:17
Gerard Pique alaturi de fosta iubita a lui Cristiano Ronaldo dupa despartirea de Shakira Fotografia despre care vorbeste toata lumea
Gerard Pique și Irina Shayk, fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo, s-au fotografiat la Paris, la un meci de NBA, iar discuțiile pe această temă nu au întârziat să apară. Foto: instagram Best Image / Backgrid
ADVERTISEMENT

Telenovela Pique – Shakira este departe de final. Fostul jucător al lui FC Barcelona nu pare însă să fie deranjat. Și, mai mult, le-a mai dat jurnaliștilor de monden un subiect de discuție.

Gerard Pique, întâlnire cu Irina Shayk la Paris

Gerard Pique (35 de ani) și Shakira (45 de ani) nu mai formează un cuplu din iunie 2022. Cauza, știți deja, fostul jucător al lui FC Barcelona a înșelat-o cu Clara Chia Marti.

ADVERTISEMENT

Acum, toată lumea vorbește despre ultima melodie a cântăreței din Columbia. În care-l ”atacă” fără menajamente pe fostul său partener pentru infidelitate.

Dar și, pe de altă parte, despre faptul că relația dintre Pique și Clara Chia era mai veche. Lucru probat de un interviu pe Zoom, acordat de fotbalist, de-acasă, în august 2021. În care apare și actuala sa iubită.

ADVERTISEMENT

Și nu este totul. Pique pare decis să ofere subiect după subiect rubricilor mondene. După melodia în care Shakira spune că a schimbat un Ferrari cu un Twingo, fostul fotbalist i-a răspuns ironic artistei, făcându-și apariția la sediul Kings League, la volanul unui astfel de model Renault.

Pentru ca, în aceste zile, toată lumea să vorbească despre un alt subiect. Mai exact, fotografia realizată joi, la Paris, alături de Irina Shayk, fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Instantaneu care are o explicație. Fan al baschetului din NBA, Pique a asistat la meciul dintre Detroit Pistons și Chicago Bulls, scor 108 – 126, disputat pe Accor Arena din capitala Franței.

În tribune se afla și modelul de origine rusă, iar cei doi au imortalizat întâlnirea. Se pare că nu a fost mai mult de atât, cei doi vizionând ulterior, separat, meciul, fără a schimba vreo vorbă.

ADVERTISEMENT

Dar speculațiile nu au lipsit. ”Fotografia despre care vorbește toată lumea”, au scris, spre exemplu, jurnaliștii de la Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT
Tags: