Sport

Gest frumos sau ironie? Zeci de oițe de pluș au fost aruncate pe teren înainte de CFR Cluj – FCSB

Fanii celor de la CFR Cluj au pregătit un moment special înainte de meciul cu FCSB, anunțat încă de acum 24 de ore de către ocupanta locului secund din SuperLiga.
10.12.2023 | 20:38
Gest frumos sau ironie Zeci de oite de plus au fost aruncate pe teren inainte de CFR Cluj  FCSB
Gest frumos sau ironie? Oițe de pluș au invadat terenul înainte de CFR - FCSB
ADVERTISEMENT

Așa cum se practică și în alte țări civilizate de sărbători, fanii au fost rugați să vină cu jucării de pluș pe care să le arunce în teren, la pauza partidei. Entuziasmați de acest mesaj, suporterii s-au conformat și au adus la stadion zeci de astfel de jucării de pluș, iar o parte dintre ele au ”invadat” terenul chiar înainte de meci.

Gest frumos sau ironie? Oițe de pluș au invadat terenul înainte de CFR – FCSB

”Chiar dacă se anunță o vreme bună pe final de săptămână, la meciul cu FCSB ne dorim să plouă cu zâmbete pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. În luna decembrie, nu toți copiii au privilegiul unor sărbători cu adevărat fericite.

ADVERTISEMENT

Poate nu conștientizăm pe deplin impactul unor jucării în viața micuților, dar acestea reprezintă poate singura lor ancoră în inocența frumoasei copilării. Duminică, la derby-ul cu FCSB, fii tu cel care aduce bucuria pe chipul unui copil!

Pe lângă bilet, ia cu tine o jucărie de pluș și, la pauză, arunc-o în teren pentru micuții aflați în nevoie. 🎟️ Biletul îți va asigura accesul în tribună. Jucăria, însă, îți rezervă un loc în sufletul unui copil. Ne vedem cu toții în Gruia!”, transmiteau cei de la CFR Cluj pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Interesant, cei aflați pe stadion sau cei care au urmărit meciul de la televizor, au observat că inițial au ajuns pe teren peste 10 oi de pluș, gest care a fost considerat de mulți o ironie fină la adresa celor de la FCSB.

Ulterior, suporterii au aruncat pe teren și alte jucării de pluș, în special ursuleți sau alte animale care vor ajunge la copiii nevoiași. Acțiunea fusese anunțată de club pe parcursul acestei săptămâni pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Suporterii formației lui Gigi Becali sunt deseori ironizați de rivali și asemănați cu oile, însă această poreclă are legătură directă cu Gigi Becali și cu pasiunea sa pentru oierit. De altfel, declarațiile lui Gigi Becali de-a lungul vremii au ridicat deseori mingea la fileul ironiilor.

“Am văzut un vis superb! De-obicei visez oi cu lapte când urmează ceva bun, dar acum am văzut ceva nemaipomenit, unic! Erau oi cu lâna de aur, cu ugerele pline de lapte!

ADVERTISEMENT

Ceva bun mi se va întâmpla în curând, nu știu exact ce, o fi tinerii aștia ai Stelei, care mă vor ajuta să câștig Liga Campionilor!”, declara Gigi Becali, printre altele, în 2009.

 

ADVERTISEMENT
Tags:
1,72 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB - Hermannstadt