Sport

Gest incredibil al unui fan în Spania! Ce a pățit Lucas Ocampos sub ochii unui internațional român. Video

Un moment absolut halucinant s-a petrecut la o partidă din Spania. Un fan a făcut un gest revoltător la adresa unui fotbalist argentinian.
06.02.2024 | 14:35
Gest incredibil al unui fan in Spania Ce a patit Lucas Ocampos sub ochii unui international roman Video
Un moment absolut halucinant s-a petrecut la o partidă din Spania. Un fan a făcut un gest revoltător la adresa unui fotbalist argentinian. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut luni seară la întâlnirea Rayo Vallecano – Sevilla 1-2, care a încheiat etapa a 23-a din La Liga, în care internaționalul român Andrei Rațiu a fost doar rezervă în tabăra gazdelor.

Un fan, gest incalificabil la un meci din Spania

În minutul 33 al jocului de pe Estadio de Vallecas din capitala Spaniei, la scorul de 1-1, un fan al echipei Rayo Vallecano a făcut un gest incredibil la adresa mijlocașului formației Sevilla, Lucas Ocampos.

ADVERTISEMENT

În momentul în care argentinianul se pregătea să repună balonul din margine și s-a apropiat de tribună pentru a-și lua avânt, un puști aflat în primul rând al arenei i-a băgat degetul în fund. Incidentul a fost prins de camerele care filmau jocul.

Imediat, Ocampos s-a întors către respectivul suporter și a început să-l certe. Apoi l-a chemat pe arbitrul Francisco Hernandez Maeso și l-a informat despre incidentul neplăcut. ”Centralul” a luat notă de ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Mai mulți jucători ai celor de la Rayo Vallecano au mers și au stat de vorbă cu tânărul fan care a făcut gestul incalificabil, însă acesta a părut că nu a înțeles nimic din toată tevatura iscată pentru că a zâmbit și chiar a glumit cu prietenii aflați lângă el.

Ocampos cere sancțiuni pentru fanul lui Rayo

După încheierea partidei din La Liga, Lucas Ocampos a declarat că speră ca fanul care a făcut un astfel de gest să fie sancționat și a explicat faptul că dacă s-ar fi întâmplat la un joc de fotbal feminin lucrurile ar fi fost mult mai grave.

ADVERTISEMENT

”Sper ca Liga să ia acest lucru în serios, ca și cu rasismul. Nu cred că toți oamenii de la Rayo sunt așa, ne tratează mereu cu respect. Acolo este vorba de o prostie. Sper că acest lucru nu se întâmplă și în alte părți. Dacă ar fi în fotbalul feminin, știm ce se poate întâmpla.

M-am abținut pentru că am două fiice și sper că mâine să nu li se întâmple așa ceva. Să sperăm că își ia pedeapsa pe care trebuie să o ia și sper că un prost ca acestea nu pătează imaginea tuturor fanilor care s-au comportat foarte bine”, a declarat Ocapos, conform publicației spaniole Sport.

ADVERTISEMENT

Momentul halucinant de luni seară vine la doar câteva zile după un alt incident petrecut în La Liga. La meciul Getafe – Real Madrid 0-2, mijlocașul englez Jude Bellingham i-ar fi spus ”violator” conaționalului său Mason Greenwood.

ADVERTISEMENT
Tags: