Life

Gest incredibil făcut de stilistul vedetelor: ”Am plătit eu tot”

Bassam, gesturi de mărinimie pentru 12 colegi de salon. I-a dus în Mykonos și a plătit integral vacanța pentru toți. Stilistul vedetelor are mână largă pentru apropiați.
25.11.2023 | 15:16
Gest incredibil facut de stilistul vedetelor Am platit eu tot
Bassam, vacanță de vis în Mykonos. Sursa foto/instagram.com. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Bassam nu se uită la bani atunci când vine vorba de oamenii dragi lui. În exclusivitate pentru FANATIK, Bassam a dat tot din casă. De curând, cel mai îndrăgit stilist al vedetelor și-a dus 12 colegi în Mykonos, unde s-au distrat de minune. Cheltuielile au fost suportate de el, iar Bassam spune că cea mai mare bucurie pentru el e să facă oamenii fericiți.

Bassam, un șef model: “Îmi place să le cumpăr cadouri”

Stilistul vedetelor își răsfață angajații ca nimeni altul. La cumpără cadouri, iar de curând i-a dus și într-o vacanță pe insula preferată a milionarilor. În plus, Bassam spune că tot ceea ce are în prezent se datorează și colegilor săi. Tocmai de aceea are grijă să nu le lipsească nimic.

ADVERTISEMENT

“Îmi place să fac oamenii fericiți, să le cumpăr cadouri. Îmi place să fac oamenii fericiți, să le cumpăr haine, să îi duc în vacanțe. Nu știu câți oameni sunt așa, ca mine. Eu cred că și acesta e unul dintre secretele mele, de asta mă și iubesc colegii. Am fost acum în Mykonos, m-am dus cu 12 colegi de-ai mei.

Am plătit eu tot. Ei s-au simțit prost și au spus că voiau să plătească ei. Le-am spus, ok, să îmi ia o shaorma. Dar cazări, transport și alte lucruri scumpe, eu am suportat. Am spus că eu pot, îmi permit și vreau să ies și să mă simt bine cu ei.

ADVERTISEMENT

Mulți mi-au spus că de ce nu ies cu oameni de nivel mai înalt, din altă lume. Eu nu vreau, cu ei am crescut. Datorită lor sunt unde sunt, ei m-au ajutat enorm. Bassam nu e unul, suntem aproape 50 de oameni. Eu dacă fac bani în fiecare zi cu ei, de ce să mă duc să îi cheltui cu alții”, a declarat Bassam pentru FANATIK.

Stilistul vedetelor a refuzat vedetele din showbiz: “Nu am ce căuta cu ei”

Bassam spune că refuză să meargă în vacanțe cu persoane celebre din showbiz. Asta pentru că cel mai bine se simte în compania colegilor. Mai mult decât atât, îndrăgitul stilist spune că nu îi plac oamenii aroganți, care suferă de vedetisme.

ADVERTISEMENT

“Sunt oameni cunoscuți, în showbiz care m-au rugat să merg cu ei în vacanțe, dar am refuzat frumos. Nu am ce căuta cu ei, nu mă simt bine. Eu vreau să ies cu oamenii care au tras cot la cot cu mine. Mă distrez cu ei, nu avem figuri.

Am mers într-o zi la supermarket și m-a întrebat cineva foarte mirat ce caut acolo. Îmi făceam cumpărăturile, ca orice om. Sunt un stilist simplu, nu am figuri. Nu sufăr de vedetisme, să mă ascund când ies în public. Suntem oameni, suntem toți la fel. Nu îmi plac oamenii aroganți”, a mai spus stilistul vedetelor.

ADVERTISEMENT

Bassam, stilist dar și psiholog pentru vedetele de la noi: “A început să plângă”

Pe lângă faptul că transformă podoaba capilară a doamnelor și domnișoarelor, Bassam mai are un rol la salonul său. Chiar el recunoaște că de multe ori este și psiholog pentru clientele sale. Iar un caz special, cu o persoană cunoscută i-a rămas întipărit în minte.

“Eu sunt psiholog, înainte să fiu stilist. Am avut un caz special cu o clientă cunoscută, pe care o am de mulți ani. Țin foarte mult la ea. Într-o zi de când a ajuns la salon mi-am dat seama că este supărată, că a fost înșelată. Mi-am dat seama imediat că este în depresie, avea probleme și cu mâna.

Am întrebat-o direct ce a pățit. A început să plângă instant. Nu înțelegea cum am reușit să o citesc. Eu știam tot, a rămas șocată. Am atât de multă experiență cu femeile, încât am ajuns să le înțeleg foarte bine.

Simt tristețea și fericirea lor, le văd după ochi. Eu mă conectez din prima cu ochii. Dacă văd neliniște în ochii lor, îmi dau seama imediat că este ceva în neregulă. Eu știu toate problemele clienților”, ne-a povestit Bassam.

Celebrului stilist nu îi scapă nimic: “Eu știu toate divorțurile, cine a înșelat cu cine”

În meseria sa, fie că vrea ori nu, Bassam este la curent cu toate bârfele din oraș. Așa se face că află toate picanteriile despre vedetele de la noi. Cu toate acestea, stilistul rămâne discret și încearcă să își ajute clientele cu sfaturi prețioase.

“Noi vedem altfel problemele lor, pentru că suntem din exterior. Nu suntem subiectivi și altfel putem să le dăm un sfat, atunci când au nevoie. Eu știu toate certurile, toate divorțurile, cine a înșelat cu cine. Femeile vin la salon să se relaxeze, să se descarce. Multe sunt depresive, au probleme și vin ca să uite de greutăți.

Contează mult atmosfera, faptul că mai aud glume în salon. Multe cliente mi-au spus că le-am redat speranța de viață. Oamenii au impresia că eu nu am probleme, atunci când mă văd vesel. Poate eu am mai multe probleme decât mulți, dar le las la poartă. Nimeni nu trebuie să vadă greutățile mele”, a mai declarat celebrul stilist pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT