Fotbal intern

Gest superb al lui Arlauskis! Ce a făcut după finală. Foto

15.04.2021 | 21:46
Gest superb al lui Arlauskis Ce a facut dupa finala Foto
ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a făcut un gest frumos după Supercupa României câștigată de CFR Cluj în fața FCSB-ului, portarul lituanian s-a dus către jucătorii și staff-ul „roș-albaștrilor” și i-a consolat.

„Arla” a făcut un meci bun și a reușit să respingă o lovitură cu capul bine plasată trimisă de Dragoș Nedelcu în minutul 87 al partidei.

ADVERTISEMENT

Totodată, Giedrius Arlauskis și-a reparat greșeala de la ultimul meci direct împotriva FCSB-ului, când a fost eliminat în minutul 40 al disputei.

Gestul superb făcut de Giedrius Arlauskis după Supercupa României

Giedrius Arlauskis nu a uita perioada pe care a petrecut-o la FCSB, iar la finalul partidei, când restul colegilor săi se bucurau pentru câștigarea Supercupei, portarul lituanian s-a dus către jucătorii și staff-ul FCSB-ului pentru a-i consola. FANATIK a prezentat în exclusivitate informația privind titularizarea lui Arlauskis în Supercupa României.

ADVERTISEMENT

Este un gest frumos făcut de Arlauskis care a apărat o lovitură bună trimisă de Dragoș Nedelcu la finalul confruntării, dar și două penalty-uri executate de FCSB.

Lituanianul a jucat la FCSB în sezonul 2014-2015, când a reușit să câștige campionatul și Cupa României.

ADVERTISEMENT
Giedrius Arlauskis consolând jucătorii FCSB-ului
Giedrius Arlauskis consolând jucătorii FCSB-ului

Meci reușit al lui Arlauskis după eliminarea din campionat

Giedrius Arlauskis a avut parte de un re-debut nefericit la CFR Cluj, tot împotriva FCSB-ului, însă în meciul din campionat, când a fost eliminat după o intrare în afara careului asupra lui Octavian Popescu.

Jucătorii lui CFR Cluj au primit o veste excelentă înaintea meciurilor cu Universitatea Craiova și FCSB, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că fotbaliștii campioanei își vor primi în scurt timp  toate restanțele financiare.

ADVERTISEMENT

Pentru CFR Cluj urmează meciul din play-off-ul Ligii 1 cu Academica Clinceni, în timp ce FCSB se confrunta cu FC Botoșani în prima etapă din play-off.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2,10 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT