Life

Gestul care o va scoate din minți pe Bianca Drăgușanu. Ce a putut să facă Alex Bodi la scurt timp după despărțire

03.09.2020 | 15:47
Gestul care o va scoate din minti pe Bianca Dragusanu Ce a putut sa faca Alex Bodi la scurt timp dupa despartire
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a ajuns din nou pe buzele tuturor, după ce s-a despărțit iar de Alex Bodi, fostul ei soț și iubit, cel de care s-a separat de nenumărate ori.

La câteva ore după despărțire, Alex Bodi a plecat cu un avion privat în afara țării, iar înainte să decoleze a lăsat un mesaj pe Instagram menit să ajungă la fosta iubită.

ADVERTISEMENT

Afaceristul se află la Monaco, acolo unde, din întâmplare, este și Daria Radionova, fosta iubită a afaceristului.

Bianca Drăgușanu i-a spus adio lui Alex Bodi

În cea mai recentă despărțire din showbiz poate fi implicată și Daria Radionova, care se află și ea pe Coasta de Azur, acolo unde omul de afaceri a tot fost în ultima perioadă însoțit și de fosta prezentatoare, dar și singur. După separarea de blondă, el a postat un mesaj pe Instagram, semn că nu se lasă afectat de cele întâmplate și că viața merge înainte. „Atunci când cineva încearcă să te enerveze încearcă să zâmbești și să cauți după lucruri pozitive.”, a menționat omul de afaceri pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi și Daria Radionova sunt pasionați de mașini și conduc același model de autoturism. Cei doi postează des imagini cu bolidurile de lux pe rețelele de socializare. În ultimele postări de pe internet, rusoaica stabilită la Londra a mărturisit că are un iubit și florile primit în dar arată că tânăra este fericită cu noul partener, pe care încă nu l-a făcut public. Poate fi vorba chiar de afacerist, de aici și tăcerea asupra relației ei.

„ Este o femeie deosebită, independentă, plină de viață. Sigur își va găsi un tip cu care să comunice cum vrea ea. (…) Îi doresc mult succes în toate domeniile și să și-o aducă pe fiica ei, Sofia, lângă ea. Atunci va fi cu adevărat fericită.”, a declarat Alex Bodi, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Daria Radionova a primit flori de la iubitul ei
Daria Radionova a primit flori de la iubitul ei

Deocamdată, motivul despărțirii dintre Bianca Drăgușanu și afacerist rămâne un mister, însă sunt multe semne care lasă să se înțeleagă faptul că rusoaica ar avea o implicare în tot acest proces. Culmea este că și pe Instagramul brunetei au apărut mesaje cu subînțeles chiar la câteva ore de la anunțul despărțiri dintre cei doi foști iubiți.

„ Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi.”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT