Sport

Gestul de milioane al lui Sinisa Mihajlovic la ultima sa apariție publică. Ce spunea fostul fotbalist sârb la începutul lunii decembrie. Video

Sinisa Mihajlovic a avut un gest impresionant la ultima sa apariție publică, la începutul lunii decembrie. Fostul fotbalist și antrenor sârb a decedat la doar 53 de ani.
17.12.2022 | 11:53
Gestul de milioane al lui Sinisa Mihajlovic la ultima sa aparitie publica Ce spunea fostul fotbalist sarb la inceputul lunii decembrie Video
Gestul impresionant al lui Sinisa Mihajlovic la ultima sa apariție publică. Sursă foto: Twitter.
ADVERTISEMENT

Sinisa Mihajlovic a apărut în spațiul public ultima oară la începutul lunii decembrie, când a participat la lansarea de carte a lui Zdenek Zeman. Deși cei doi au avut o relație strânsă de prietenie, antrenorul ceh nu a colaborat nicioodată cu fostul fotbalist sârb, decedat la doar 53 de ani, fiind răpus de leucemie.

Ultima apariție publică a lui Sinisa Mihajlovic. A fost prezent la lansarea cărții unui bun prieten

Sinisa Mihajlovic avea să apară pentru ultima oară în spațiul public la 1 decembrie, când a fost prezent evenimentul lansării de carte „Frumusețea e neprețuită”.

ADVERTISEMENT

Cartea a fost scrisă de Zdenek Zeman, un antrenor ceh, dar și un bun prieten pentru Sinisa Mihajlovic. Deși era internat în spital, fostul fotbalist și antrenor sârb a fost prezent la evenimentul organizat la Roma.

Antrenorul italian de origine cehă a fost încântat de apariția lui Sinisa Mihajlovic, iar momentele emoționante au fost surprinse de jurnaliștii prezenți la fața locului. După ce și-au adresat complimente reciproce, Sinisa Mihajlovic a recurs la un gest de milioane.

ADVERTISEMENT

Sinisa Mihajlovic l-a pupat pe frunte pe Zdenek Zeman la ultima sa apariție publică

Rămas în istoria fotbalului ca fiind cel mai bun executant la loviturile libere, Sinisa Mihajlovic și-a arătat caracterul deosebit la ultima sa apariție publică la începutul lunii decembrie.

Fostul antrenor sârb l-a pupat pe frunte pe Zdenek Zeman și a avut un discurs impresionant. „Zeman a câștigat mai mult decât niște trofee. El a prețuit tinerii jucători, a prețuit mereu spectacolul, i-a bucurat pe fani.

ADVERTISEMENT

Este unul dintre inovatorii acestui sport, a adus mereu ceva nou. Când a venit în Italia a adus cu el o filosofie specială. Cu toții am început să căutăm moduri de a câștiga meciurile. Înainte ne gândeam cum să nu pierdem”, au fost cuvintele lui Sinisa Mihajlovic.

Adrian Mutu, mesaj emoționant după decesul lui Sinisa Mihajlovic: „A fost o onoare”

Adrian Mutu și Sinisa Mihajlovic au fost protagoniștii unui moment controversat în 2003, când fotbalistul român a fost scuipat de fostul jucător al lui Lazio. Totuși, cei doi s-au împăcat foarte repede, „Briliantul” fiind antrenat de Sinisa Mihajlovic la Fiorentina.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Rapidului a avut un mesaj emoționant după decesul lui Sinisa Mihajlovic. Golgheterul naționalei României a fost onorat că a avut ocazia să-l aibă ca rival în carieră pe legenda fotbalului ex-iugoslav.

„La revedere, Sini! Odihnește-te în pace, Leule! Odihnește-te în pace! A fost o onoare să joc împotriva ta, dar și să fiu antrenat de tine!”, a fost mesajul lui Adrian Mutu pe rețelele de socializare.

Sinisa Mihajlovic a murit, vineri, 16 decembrie 2022, după ce a pierdut lupta cu leucemia. Fostul antrenor din Serie A anunța public în iulie 2019 că a fost diagnosticat cu această boală cruntă.

ADVERTISEMENT