Life

Gestul emoționant făcut de Ionuț Iftimoaie pentru Kamara, după propunerea pentru eliminare de la Survivor România. A surprins pe toată lumea

Ce gest emoționant a făcut Ionuț Iftimoaie pentru Kamara în această seară la Survivor România. A surprins pe toată lumea.
20.03.2023 | 21:56
Gestul emotionant facut de Ionut Iftimoaie pentru Kamara dupa propunerea pentru eliminare de la Survivor Romania A surprins pe toata lumea
Ionuț Iftimoaie gest emoționant pentru Kamara. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gestul emoționant pe care l-a făcut Ionuț Iftimoaie pentru Kamara. Acesta a fost propus spre eliminare, iar colegul său de echipă a impresionat pe toată lumea.

Gestul emoționant făcut de Ionuț Iftimoaie pentru Kamara

Kamara a primit trei voturi din partea colegilor de echipă pentru a ieși din emisiune. Ionuț Iftimoaie a făcut un gest care a surprins pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

La rândul său, și Ionuț Iftimoaie a fost nominalizat spre eliminare de purtătorul de colan de imunitate, Remus. De altfel, acesta i-a spus de la începutul zilei că următorul care va pleca acasă va fi el.

Dar niciunul dintre aceste lucruri nu a surprins ca gestul emoționant pe care l-a făcut fostul sportiv. Ionuț Iftimoaie le-a cerut celor de acasă să-l voteze pe Kamara în locul său.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la Survivor România consideră că colegul său de echipă trebuie admirat pentru lupta pe care o duce pentru fiul său, Leon.

„M-a binecuvântat Dumnezeu cu o familie frumoasă și copii sănătoși. Vreau să îl felicit pe Kamara care duce o bătălie extraordinară, este de admirat cum un tată reușește să facă atâtea eforturi să ducă la capăt acea misiune despre care știm cu toții.

ADVERTISEMENT

Aici chiar vreau să le spun un lucru celor de acasă. Dacă gândul lor oscilează între mine și Kamara, rugămintea mea este ca votul să fie îndreptat către Kamara, astfel încât să își poată continua misiunea”, a spus Ionuț Iftimoaie.

Răspunsul din partea lui Kamara a fost unul surprins. De altfel, acesta a mărturisit că a fost emoționat de discursul lui Ionuț Iftimoaie.

ADVERTISEMENT

„Am fost foarte mișcat de discursul lui Ionuț, cu care am avut multe dispute. Gestul lui m-a uimit. Pentru mine, am văzut că e un om care se ține de cuvânt”, a spus și Kamara.

Ce au spus Kamara și Ionuț Iftimoaie despre nominalizări

Referitor la nominalizarea pentru a pleca acasă, Kamara a spus la Survivor că nu este surprins de faptul că a fost votat de colegi.

„Sunt nu surprins, sunt obișnuit cu această ipostază. Nu sunt supărat, am învățăt să nu mă mai supăr. E prima oară când ies la numărătoarea grupului, 3-3 ceea ce nu e dramatic. Cred că mai pot. Sper să îmi fie alături cum au fost în cele trei dăți dinainte”, a dezvăluit Kamara.

La fel, și Ionuț Iftimoaie a mărturisit că se aștepta să fie nominalizat de Remus. Totul mai ales după scandalul din echipa Faimoșilor din ediția de pe 20 martie.

„De la colan a vrut să aibă această plăcere. De la Doc mi-a zis că eu o să fiu următorul trimis acasă pentru că sunt o persoană falsă”, a mărturisit Iftimoaie.

ADVERTISEMENT
Tags: