Life

Gestul făcut de Florin Dumitrescu după ce a infirmat că divorțează. Fostul jurat de la Chefi la Cuțite nu a mai lăsat loc de interpretări

Cum a ales Florin Dumitrescu să își răsfețe soția. Fostul jurat de la Antena 1 a vrut să le demonstreze tuturor că mariajul său nu este în pericol.
27.02.2024 | 17:11
Gestul facut de Florin Dumitrescu dupa ce a infirmat ca divorteaza Fostul jurat de la Chefi la Cutite nu a mai lasat loc de interpretari
Ce cadou a ales să îi facă Florin Dumitrescu soției sale. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, mariajul lui Florin Dumitrescu a fost subiect de discuție pentru mulți fani. Au apărut speculații potrivit cărora lucrurile între fostul jurat de la Antena 1 și Cristina nu ar mai funcționa la fel de bine. Chef Dumitrescu a infirmat toate zvonurile. Ba chiar a recurs la un gest care să demonstreze că o iubește enorm pe frumoasa lui soție.

Florin Dumitrescu și Cristina nu divorțează

Anul care tocmai s-a încheiat nu a fost unul prea bun pentru Florin Dumitrescu. Juratul a rupt contractul cu emisiunea Chefi la cuțite, iar apele s-au agitat destul de mult în urma acestui gest. Însă, chiar dacă pe plan profesional au existat câteva tensiuni, acasă la celebrul chef este liniște și pace.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu și Cristina formează o familie de mai bine de un deceniu. Cei doi au trecut prin bune și prin rele, iar toate evenimentele nu au făcut decât să îi unească și mai mult. Și, totuși, în urmă cu ceva timp, mariajul lor a devenit subiect de discuție.

În mediul online, fanii au început să speculeze faptul că Florin Dumitrescu va divorța de soția sa. Fostul jurat de la Antena 1 a privit totul cu amuzament. Ba chiar s-a distrat pe seama subiectului care s-a ”rostogolit” pe social media.

ADVERTISEMENT

Acum, pentru a le demonstra tuturor că mariajul său este în afara oricărui pericol și că își iubește foarte mult soția, Florin Dumitrescu s-a lăudat cu cel mai recent gest. Cheful i-a luat Cristinei un cadou valoros, atât la propriu, cât și la figurat.

Ce cadou a cumpărat fostul jurat de la Antena 1 pentru frumoasa lui soție

Florin Dumitrescu a decis să fie practic, așa că i-a cumpărat frumoasei sale soții un ceas foarte scump. 5.600 de euro a plătit chef Dumitrescu pentru cadoul soției sale. Acesta a și motivat de ce a scos atâția bani din buzunar.

ADVERTISEMENT

Pentru că a fost 14 februarie, 24 februarie, urmează 1 și 8 martie, Florin a decis să îmbine utilul cu plăcutul și a optat pentru un cadou scump care să acopere toate aceste ocazii.

Mai în glumă, mai în serios, cheful a spus că dacă mai scotea bani din buzunar, acoperea și ziua de naștere a Cristinei. Însă, de data asta, a ales să cumpere un ceas a cărui culoare le amintește amândurora de timpul petrecut la mare.

ADVERTISEMENT

”Mă duc să îi iau cadoul Cristinei pentru 14 februarie, 24 februarie, 1 martie, 8 martie și 1 iunie. Un singur cadou pentru toate. Dacă mă chinui puțin includ și ziua ei de naștere!”, a scris Florin Dumitrescu pe Facebook.

Odată cu această postare, fanii fostului jurat de la ”Chefi la cuțite” s-au convins că mariajul său nu este deloc în pericol. Dumitrescu și frumoasa lui soție, Cristina nu vor divorța, așa cum, de altfel, i-a și asigurat Florin pe toți cei care îl urmăresc.

ADVERTISEMENT