Life

Gestul făcut de mama Geta față de iubita lui Iancu Sterp. În ce ipostază au fost surprinse

Gestul făcut de mama Geta față de iubita lui Iancu Sterp. Cum le-a surprins tânărul pe cele două. A postat totul pe rețelele sociale.
19.06.2023 | 21:12
Gestul facut de mama Geta fata de iubita lui Iancu Sterp In ce ipostaza au fost surprinse
Gestul făcut de mama Geta față de iubita lui Iancu Sterp. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a surpins gestul făcut de mama Geta față de iubita lui, Denisa, și a postat totul pe rețelele sociale. Internauții pot vedea ce relație apropiată există între cele două.

Gestul pe care l-a făcut mama Geta față de iubita lui Iancu Sterp. Care este relația dintre ele

Iancu Sterp și Denisa Coțolan formează un cuplu de ceva timp, iar mama creatorului de conținut așteaptă cu nerăbdare ziua în care cei doi se vor căsători. Se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine în relația dintre cei doi tineri.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Denisa pare să aibă o relație foarte bună și cu mama Geta, judecând după ultimele postări ale lui Iancu Sterp. Tânăra și-a petrecut ziua de duminică alături de iubitul ei și de mama acestuia.

Mama Geta a gătit pateuri pentru ei, iar Iancu Sterp a ținut să imortalizeze momentul și să-l posteze pe rețelele sociale. La un moment dat, femeia a mers la Denisa și a îmbrățișat-o, semn că cele două sunt destul de apropiate.

ADVERTISEMENT

“Duminica perfectă în familie, ne jucăm, ne face mama pateuri”, a spus Iancu Sterp pe Instastory. La un moment dat, mama lui a mers la Denisa, iar tânărul a surprins momentul în care a luat-o în brațe, notează wowbiz.ro.

“Hai iubita mea, că și ea mi-a adus prăjituri, draga mea!”, i-a spus mama lui Iancu Sterp iubitei tânărului. Aceasta chiar a pupat-o pe viitoarea sa noră pe obraz.

ADVERTISEMENT
Mama Geta iubita Iancu Sterp
Mama Geta și iubita lui Iancu Sterp, Denisa. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce a spus mama Geta despre relația dintre Iancu Sterp și iubita lui

Mama Geta își dorește tot ce e mai bun pentru copiii ei și speră ca toți să fie fericiți și să-și întemeieze o familie. Femeia speră ca Iancu Sterp să se însoare cu Denisa, dar nu vrea să intervină în viața lui sau a fraților lui. În shimb, poate doar să spere că cei doi vor face acest pas în viitorul apropiat.

“Dacă în toamna asta Getuța devine și ea mama, poate în toamna următoare se va însura și Iancu.  Dar asta o spun de la mine. Nu știu dacă asta se va și întâmpla. Pot doar să sper că lucrurile se vor aranja în acest mod. 

ADVERTISEMENT

Nu mă bag în viața copiilor mei. La vârsta mea, de 54 de ani, am învățat că cel mai bine e ca fiecare să aleagă singur. Tot ce-mi doresc e ca Dumnezeu să le unească sufletele cu persoane pe voia sa.

Să se iubească sincer, asta e tot ce-mi doresc pentru fiecare dintre copiii mei!”, a declarat mama fraților Sterp acum câteva săptămâni, potrivit playtech.ro.

ADVERTISEMENT